Publicitat
Política · 9 d'Agost de 2020. 12:30h.

El vicepresident del Parlament vol passar-se pel folre els lletrats

Josep Costa diu que "haurem d'assumir personalment la responsabilitat"

El vicepresident del Parlament vol passar-se pel folre els lletrats

El vicepresident primer del Parlament, Josep Costa, ha manifestat que "els membres de la Mesa haurem d'assumir personalment la responsabilitat" de publicar la moció contra la Monarquia que van aprovar JxCat, ERC i la CUP el passat divendres.

Les paraules de Costa es produeixen després que els lletrats del Parlament advertissin a la Mesa que alguns punts de la resolució podrien comportar conseqüències penals si fossin publicades al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya en considerar que hi ha aspectes inconstitucionals.

"Ahir vàrem aprovar diverses resolucions ratificant la voluntat independentista i republicana de la majoria del Parlament. Com va passar amb la Llei del Referèndum, sembla que els membres de la Mesa haurem d'assumir personalment la responsabilitat de publicar-les o no fer-ho" ha escrit Costa en una piulada.

3217-piulada.jpg

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha respost la piulada de Costa esperonant-lo a fer-ho "per respecte al Parlament". "Doncs feu-ho, Pep. Per respecte no només al Parlament mateix, sinó als ciutadans que ens han votat" ha escrit a la xarxa social.

68169-87.jpg

El Parlament va aprovar aquest divendres al vespre una moció que declara que "Catalunya és republicana" i que "la nissaga dels Borbons ha estat una calamitat històrica per a Catalunya". El text també afirma que Catalunya "no reconeix ni vol tenir cap rei". Malgrat l'aprovació per part del Ple, encara no s'ha publicat al Butlletí Oficial del Parlament de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#37 Galba, Barcelona, 12/08/2020 - 19:30

Sr. Costa, que haurem d'esperar gaire per veure publicades totes les resolucions per ma seva? Passa algo? Se li ha acabat la tinta de la impressora? Es tracta potser de que s'esta buscant els collons i no els trova?

#36 David, FOLGUEROLES, 10/08/2020 - 14:04

¿Por cuánto tiempo más tendremos que aguantar a estos elementos?

#35 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 10/08/2020 - 07:58

El quim y el pep frente al foso de los leones. pep: .....pues tendré que tirarme o no tirame quim: ¿ perdonaaaa ? tírate pep, te ha tocado, por cataluña tírate.........continuará -la comedia-

#34 Galba, Barcelona, 10/08/2020 - 05:57

Ya tardas!

#33 Quimet lo tronat, Arbucies, 10/08/2020 - 02:04

El milhomes Costa, jugant al caperus. Quina desgracia de parrac. Ple de odi i rauxa.