Política · 3 d'Abril de 2011. 13:12h.

El vot de Mas a la consulta cou a Unió

De Gispert: "Com a presidenta del Parlament no hi haig d'anar"

El vot de Mas a la consulta cou a Unió

De Gispert

La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, en una entrevista a Catalunya Informació, ha confimat que no votarà la consulta del 10-A perquè "em costa molt diferenciar el meu vot a títol personal amb l'institucional i crec que com a presidenta del Parlament no haig d'anar a votar".

De Gispert també considera que "100 dies no són suficients per fer una valoració" del nou Govern. "Hauria de tenir 200 dies abans de fer-ne una valoració", ha insistit. "És molt difícil començar una legislatura quan es té un full de ruta basat en uns números i quan arribes descobreixes que els números són uns altres", ha valorat.

Sobre la possible presentació de Carme Chacón com a candidata a les primàries socialistes, ha dit que "com a dona, li diria endavant" tot i que ha reconegut que des de CiU "hem estat crítics amb el seu paper com a cap de llista del PSC".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#35 Quimeta, Girona, 04/04/2011 - 22:15

Una excusa estúpida és reflex del grau d'estupidesa? Sra. De Gispert, el rei del país de vostè (Espanya) no vota a les eleccions però sí als referèndums. Vosté ha d'estar més per damunt del bé i del mal que el rei de vostè?

#34 sulfuro sulfuro, Barcelona, 04/04/2011 - 18:09

Gratificante que alguien que ocupa un cargo de tanta responsabilidad de estas

#33 ANTONI, BCN, 04/04/2011 - 16:43

Aquesta senyara es la màxima representant de les institucions catalanes i per tant ha de desitjar el millor per al seu pais, que NO sembla sigui Catalunya; per tant tendría que ser coherent , renunciar al seu carrec i en tot cas aspirar a la presidencia del parlament espanyol.

#32 Jacme III, Bcn, 04/04/2011 - 12:46

ÉS A DIR, AQUESTA DONA COM A PRESIDENTA DEL PARLAMENT, NO VOTA MAI AL PARLAMENT???

#31 fartesp, barcelona, 04/04/2011 - 12:25

a veure...no es un referendum?
no te cap implicació politica, pot votar no, pot votar si, pot votar en blanc, pot fer un vot nul...
no li demanem que es posicioni politicament, que ja sabem que pensa.
pero es un referendum.
o es que li fa por la democràcia?