Publicitat

Rufián diu que qui el critiqui "que no surti al carrer" i Lídia Heredia el replica

El xèrif d'ERC

El diputat d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, en declaracions a TV3, ha reivindicat les seves paraules cap a Daniel de Alfonso i ha apel·lat “al carrer” en nombroses ocasions per justificar la seva intervenció, fet que finalment ha provocat la rèplica de la presentadora d’Els Matins, Lídia Heredia.

Rufián ha defensat que “qui pensi que vaig ser dur que no surti al carrer i que no pregunti pel senyor De Alfonso”. També ha criticat que l’excap de l’Oficina Antifrau tingués una “actitud altiva”. El diputat d’ERC considera que ell va estar “valent, ferm i digne” i que li va preguntar “el que qualsevol persona al carrer preguntaria”. “Ho torno a dir: qui pensi que vam ser durs que no surti al carrer”, ha insistit.

“Vam intentar ser durs perquè el senyor de Alfonso també va ser molt dur amb el poble de Catalunya”, ha explicat. D’altra banda, ha dit que va ser més dur amb De Alfonso que amb Jorge Fernández per “la situació mèdica” de l’exministre.

Tot seguit ha tornat a demanar “que ningú surti al carrer”. “Si les meves formes semblen dures que ningú surti al carrer”, ha sentenciat. Davant d’això, Lídia Heredia li ha recordat que “el carrer el trepitgem tots, senyor Rufián”.  

Publicitat
Publicitat

52 Comentaris

Publicitat
#44 emprenyat, Barcelona, 06/04/2017 - 19:13

Desde Don Emilio Castelar no se habia visto nada igual en el Parlamento, qué orador, qué fluidez de palabra, qué modestia, qué cultura y fina ironia. Espectacular.

Nota: Emilio Castelar no sale en los apuntes de la ANC ni de la CUP.

#42 Qui representa ERC?, Girona, 06/04/2017 - 18:42

Molts que fa temps teniem certa inclinació vers aquest històric partit , ens demanen quina mena de gent pot actualment tenir empatía amb Tardas, Rufians, i en general les declaracions que emeten un dia rera altra. Fins i tot voldriem saber si els catalans els imnportem un rave.

#41 joan, manresa, 06/04/2017 - 18:15

tinu.)el Sr.Rufian hauría de demostrar en las sevas intervencions,un nivell de seny,inteligencia i saber "estar" i que a Catalunya tenim politics de talla i llargs de miras...,no de posats chulescus,ni mirades de menja-capellans...,ERC te un bon problema.No volem cadallets rabiosus de "tomeqades"

#40 Manuel, Tarazona, 06/04/2017 - 18:12

Es un crío con complejos en un puesto que le va muy grande. Basta ver cómo lee sus intervenciones para entenderlo. Ya con las salidas de tono se ven sus carencias, pero sin ellas podrían ser aún más evidentes.

Criaturas...

#38 0105, bcn, 06/04/2017 - 16:36

es realmente vomitivo y repugnante, que verguenza de personaje, me recuerda al tipico chulapo pobrecillo todo él es un espectáculo, un maleducado.