Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2012. 16:40h.

'El Yoyas' fa campanya per Ciutadans

Vol "una Catalunya on no amaguin la incompetència i els draps bruts darrere d'una bandera"

'El Yoyas' fa campanya per Ciutadans

Carlos Navarro 'El Yoyas', en un moment del vídeo

Ciutadans ha presentat el seu espot de campanya que està protagonitzat per advocats, polítics, periodistes i empresaris. Al vídeo, amb el lema "Millor Junts", el president de Ciutadans, Albert Rivera, diu que: "estem 'millor junts' perquè no vull triar entre la meva mare i el meu pare, no vull triar per la meva filla. Vull que siguem ciutadans lliures dins de Catalunya, a Espanya i a la Unió Europea". I sentencia: "si penses com tots nosaltres, que 'millor units', el proper 25 de novembre vota per Ciutadans".

Per la seva banda, diverses personalitats de la societat civil aporten, també, la seva opinió. L'advocat i periodista, Javier Nart, diu que "l''Espanya ens roba' és una fal·làcia". "Espanya -afegeix- es compon de ciutadans i no de territoris. I jo crec en els drets dels ciutadans i no en els drets de les pedres".

L'exdiputada del PPC i número tres per Ciutadans, Carina Mejías, diu que ella és espanyola perquè la seva pertinença a Espanya li ha donat "un lloc al món". Ferran Martorell, publicista, aposta per una Espanya en què "no hi hagi tanta corrupció en general" i aconsella als ciutadans que es posin la seva "corbata negra".

Carlos Navarro 'El Yoyas', opinador i tertulià en diversos mitjans de comunicació, demana una Catalunya "més lliure i més plural". "Una Catalunya on no amaguin la incompetència i els draps bruts darrere d'una bandera", afirma. Per la seva banda, el periodista i exportaveu dels controladors aeris, César Cabo, diu que "el pitjor efecte de la independència de Catalunya és que es trencaran moltes famílies".

Arcadi Espada, periodista i fundador de Ciutadans, declara que "una separació seria perjudicial, perquè no només seria una separació d'Espanya, seria una separació d'Europa, del món lliure i de la raó". L'empresari Miguel García diu que en aquestes eleccions "ens juguem molt", "ens juguem sortir d'Europa i empobrir el nostre país, empobrir Catalunya", afirma.

Finalment, el periodista Juan Carlos Girauta demana als ciutadans que "trenquin el silenci": "És el moment de parlar, de dir la nostra".

Publicitat
Publicitat

122 Comentaris

Publicitat
#78 Pere Pau, Can Fanga, 30/10/2012 - 08:49

Hosti! si una eminència com el ioias demana que votem a aquests, potser m'ho hauré de repensar.

#77 Xavi, Barcelona, 29/10/2012 - 19:58

Us paso un link a un video, perque veieu quin tipus de persones formen Ciudadanos - Ciutadans. Diuen no ser violents, no ser fatxes, no tenir catalanofòbia , però veient com actuen els seus integrants diria que queda força clar el que són: www.youtube.com/watch?v=suZeoHQmSe­g

#76 LLUC, 11 SETEMBRE, 29/10/2012 - 18:31

Fins ara, la majoria havia triat la "mare Espanya" i els que volíem només el "pare Catalunya" ens havíem d´aguantar i acceptar-ho. Ningú ha trencat cap convivència i hem estat esperant temps millors. Ara sembla que la majoria vol el "pare Catalunya" i els altres no ho accepten. Qui no és demòcrata?

#76.1 Xavi, Barcelona, 29/10/2012 - 19:58

Totalment d'acord.

#75 Sansito, Lima, 29/10/2012 - 13:33

Jo crec que hi ha gent que no s'ha adaptat mai a Catalunya. Continuen visquen aquí com si visquessin a Almendralejo. No parlen ni gota de català, no coneixen les nostres costums i molts d'aquests diuen s'escuden amb la incompetència.
A més molts odien a Catalunya.

#74 Ernest, Tarragona, 29/10/2012 - 11:09

Doncs jo sí que vull triar pels meus fills: vull que visquin en una Catalunya lliure, no que heredin una Catalunya captiva.