Publicitat

Compareixença sorpresa avui de Torra a les dotze

Eleccions?

El president de la Generalitat, Quim Torra, farà una declaració institucional a les 12 del migdia. L'anunci s'ha fet ja de nit, gairebé a la mitjanit. La declaració institucional, de la qual no s'ha filtrat cap detall, obliga a canviar l'agenda del govern.

L'anunci es produeix un dia després que el Parlament retirés la credencial de diputat a el president de la Generalitat en compliment de la decisió de Tribunal Suprem i de la Junta Electoral Central. Tot això quan creixen els rumors d'avançament electoral després dels moments de tensió que van protagonitzar aquest dilluns Esquerra i Junts per Catalunya al Parlament.

Aquest dimecres estava marcat a l'agenda com el dia de la presentació dels pressupostos de la Generalitat. Havia de ser al matí, però amb el canvi d'agenda queda ajornada fins, com a mínim, la tarda.

A les tres de la tarda sí que està previst el consell executiu, la reunió del govern, que inicialment s'havia de fer a dos quarts de deu del matí, amb l'aprovació del projecte de pressupostos damunt la taula.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 botifler1914, Waterpus, 29/01/2020 - 11:46

Ha convocado para rezar el Angelus, muy del gusto de un carlista como él.

#9 Destroyer 2.0, Barcelona, Tabarnia, España. , 29/01/2020 - 11:32

El nazi gilipollas va hablar y sus súbditos arrastrados a escuchar... Je... Je, pero en Tabarnia hemos dicho basta!!!.
Por cierto yo repartiría armas entre los separatas al inicio de la sesión, je... Je, a ver si solocionan sus problemas y nos dejan en paz. La regla... solo puede quedar uno.

#8 Capit@n España, The broquil is over, 29/01/2020 - 11:26

Serà per anunciar el proper President de la Genialitat digital. Aquests no renuncien al poder així com així. Moltes boques que xuclar la mamella, I dic digital perque serà designat a dit. La meva aposta: Marta Madrenas.

#7 I si fem una porra?, Barcelona, 29/01/2020 - 10:25

Vicepresident: Aragonès OUT i Calvet IN. Votació de pressupostos i que sigui ERC (que és qui els ha creat) que els tombi. Signat: The Hustler.

#6 ElBarselono, TARRASA, 29/01/2020 - 09:59

Ojala otra DUI y los CDR haciendo el mono debajo de mi balcón