Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2012. 19:29h.

Eleccions anticipades?

Mas farà declaracions des de l''ambaixada' a Madrid en comptes de Moncloa després de reunir-se amb Rajoy

Eleccions anticipades?

Mas i Rajoy, a la Moncloa, en una reunió anterior

El president de la Generalitat, Artur Mas, atendrà els mitjans de comunicació a la seu de de la Delegació de la Generalitat a Madrid, en comptes de fer-ho a la Moncloa, després de la seva reunió amb el cap de l'Executiu central, Mariano Rajoy.

La Generalitat ha anunciat que Mas es posarà a disposició dels periodistes mitja hora més tard de deixar la Moncloa, a la sala del Centre Cultural Blanquerna.

La trobada entre Rajoy i Mas serà la segona entre els dos mandataris i l'eix de la reunió serà la proposta de pacte fiscal, aprovada pel Parlament el passat mes de juliol, però que avui el dirigent del PP ha rebutjat al Congrés.

Amb tot, el president català ha dit que “espero que se’ns escolti atentament, sense prejudicis, veient en la nostra proposta més una solució que no pas un problema”.

El cap de l’Executiu també ha dit que “procurarem que el pacte fiscal vagi endavant per la via de l’acord i de l’entesa, però hem de fer notar que Catalunya ha de fer camí i farà el seu camí”, perquè “no pot renunciar ni al seu present ni al seu futur”.
 

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#20 Que fa temps, que ens afaitem.., 20/09/2012 - 11:30

MisterX, que parles de l'Uriel, per casualitat?
Si, aquell que fa quatre dies en aquesta mateixa web defensava l'espanyolàs Montilla?
O de'n Lopez Tena, que ha militat en CiU més de vint anys i devia conèixer tots aquests delinqüents i callaba?
O de les CUP, que admiren Stalin més que a Macià?

#19 JJJ, Madriz, 20/09/2012 - 10:11

Artur MAs vol fer un #novullpagar els bons patriotics, i convocant eleccions, els tindra que pagar el Gobern central al no haver-hi responsables per estar dissolt el Parlament, ha ha ha..Bona juguesca Artur! ets un crack! Ens veiem a la campanya electoral on escombrareu a les minories indepes! bona!

#18 GENERAL SAVALLS, SFG, 20/09/2012 - 10:08

Clam a l'Assemblea Nac. de Catalunya: Companys, camarades, moveu els fils per a una altra manifestació. Els convergents ens tornaran a vendre. Les seves forces torpedineres subterrànies, submarines i subversives, estan bombardejant amb el Pacte Fecal des de tots els fronts mediàtics.

#18.1 JJJ, BCN, 20/09/2012 - 11:21

hahahaha, de on et penses que surt tot el diner per pagar aquesta festa? la ANC farà la mateixa cara que Carretero quan va veure que amb la seva actitut discola va obrir la porta de la Generalitat a Artur Mas. Artur es un crack i jo em trec el barret davant d'ell, es el millor, a fe de Deu!

#16 Kropotkin, Vic, 20/09/2012 - 08:39

El insumergible Titanic català está a punto de zarpar. Apuntense señores que va a ser una cosa histórica... Jua, jua, jua,...

#16.1 JJJ, BCN, 20/09/2012 - 10:15

Esta todo calculado, elecciones anticipadas, disolucion del Parlament antes de que le llegue el embargo por parte del Gobierno central como marca la ley, eximicion de responsabilidad en el pago de los bonos patrioticos, paga Mariano el pufo y elecciones diciendo que es un plebiscito por la indepe.

#15 spanish, Madrdi, 20/09/2012 - 06:20

yo creo que PUjol lo ha metido en este jardin sino saca nada mal y sino hace lago unilateral que no lo hara malo Mas estas muerto