Publicitat

PPC i Ciutadans encoratgen Montilla a avançar les eleccions

Eleccions ja

El segon govern tripartit, en una imatge d'arxiu

La portaveu del PPC al Parlament, Dolors Montserrat, ha contestat a les afirmacions fetes dimecres pel conseller Castells en les que deia que "estem assistint a l'esgotament d'un cicle", tot afirmant que "si estan esgotats que pleguin i si volen credibilitat, que convoquin eleccions. Catalunya no es pot permetre un govern esgotat".

Respecte a les tres crisis que el conseller Castells va dir que patia Catalunya (l'econòmica, la de la relació Catalunya-Espanya i la desafecció cap a la política), Dolors Montserrat n'ha afegit una més "la causant de tota la resta: la crisi de l'esgotament del tripartit".

El president de Ciutadans, Albert Rivera, també ha anunciat que la seva formació reclamarà eleccions anticipades en el ple de la propera setmana. En la seva opinió, el cas Pretòria només ha servit per a "tapar les vergonyes" i ha "sembrat el dubte i la desconfiança entre els ciutadans". "Aquest escàndol ha de marcar la fi de l'oasi català i el començament d'una nova etapa de transparència parlamentària".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Pep, BCN, 05/11/2009 - 12:51

La corrupción en Cataluña es insoportable. Hacen falta elecciones anticipadas para que todos estos corruptos vayan a la cárcel.

#11 Felip, Barcelona, 05/11/2009 - 12:34

Marxi Sr. Montilla!!

#10 Jaume, Barcelona, 05/11/2009 - 10:24

Aquest títol no és normatiu. En català cal dir Eleccions ara.

#9 Juan Gómez, Sant Boi, 05/11/2009 - 09:54

Albert Rivera lleva pidiendo que se adelanten las elecciones desde el día siguiente de haber sido elegido diputado. RIVERA=C?s=LIBERTAS=MENTIROSO

#8 ladonadel montilla, bcn, 05/11/2009 - 09:39

Té entre 14 i 15 càrrecs, entre ells consellera d'empreses investigades pel cas PRETORIA. Segons diu avui la premsa espanyola i un mail que m'ha arribat per 3 bandes.