Política · 19 de Maig de 2017. 22:02h.

Elena assegura que “hi ha una revolta democràtica de gent que vol votar 'no'”

El president del Pacte Nacional pel Referèndum afirma que “tenen ganes de debats i d'arguments”

Elena assegura que “hi ha una revolta democràtica de gent que vol votar 'no'”

Joan Ignasi Elena i Carme Forcadell

El president del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, ha assegurat que “hi ha una revolta democràtica de gent que vol votar 'no'”. Així ho ha afirmat en l'acte central que l'entitat ha organitzat al Palau de Congressos de Catalunya per presentar el nombre de signatures recollides a favor d'un referèndum acordat amb l'Estat espanyol.

“Hem constatat que això no va d'independència, va de democràcia”, ha reblat Elena, alhora que ha insistit en què “hi ha una revolta democràtica també dels que volen votar 'no'”. “Tenen ganes de debat i d'arguments, i no de discursos en què es parli de divisió”, ha considerat el president del Pacte Nacional pel Referèndum.

“Els que parlen d'uns i d'altres són els que diuen que el referèndum divideix, però el que divideix aquest país és la manca de diàleg, la mentida i la manipulació”, ha etzibat. També ha fet una crida a l'Estat espanyol per “dialogar de forma sincera” i “escoltar el suport al referèndum pactat”, ja que, en la seva opinió, “negar la realitat no la canvia sinó que et situa en una posició ridícula”.

18 Comentaris

Publicitat
#20 Un musclu, Bcn, 22/05/2017 - 16:57

Un altre tonto util...o potser no tant tonto..es viu be a costa del proces oi?

#19 Josep-Maria , Barcelona, 20/05/2017 - 17:36

Elena respecta els partidaris del «no» a la indep. i creu que la majoria són gent que desitja exposar sense crispació les seves raons. El que diu Elena sobre la «divisió» és un pas endavant per clarificar el que passa realment: denuncia els qui la causen i diu com ho fan.

#18 JC, Barcelona, 20/05/2017 - 13:10

Elena tiene razón, esto va democracia: de respetar la Constitución y las leyes o saltárselas, de respetar las resoluciones judiciales o pasárselas por el forro, de respetar la soberanía nacional y permitir votar a todos los españoles o prohibírles el derecho a voto, etc.

#17 quinfasticquefan, Vic, 20/05/2017 - 11:41

Mi revuelta democrática es , desde hace unos años , desconectar de todos los medios fanatizados y que no dejan expresar a nadie , amen que me sacan sangre eurística todos los días y enciman me dicen que son otros los que nos roban .

#15 Josep, Barcelona es 1000 años más antigua que Cataluña: Colonia Iulia Augusta Faventia Paterna Barcino, 20/05/2017 - 10:50

“negar la realidad no la cambia sino que te sitúa en una posición ridícula”, cierto, y realidad es que una gran mayoría de los catalanes han visto lo que se oculta detrás de los eufemismos: proceso, derecho a decidir,... que los apoyos internaciones son ridículos y escasos, que no hay democracia real en Cataluña, sino totalitarismo catalanist