Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2022. 18:59h.

Elena compara Junts amb "l'extrema dreta"

El conseller d'Interior després rectifica

Elena compara Junts amb "l'extrema dreta"

Dirigents de Junts per Catalunya han acusat el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, de "banalitzar l'extrema dreta" per demanar "un suport molt majoritari a la candidatura del Jordi perquè Alcarràs no estigui en mans... podríem dir extrema dreta?". Ho va dir, segons el mateix Elena, en referència al pacte entre Junts i Sempre Alcarràs, que va permetre a Manel Ezquerra ser alcalde durant un any i mig.

L'actual alcalde d'Alcarràs, Jordi Janés (JxCat), ha lamentat la intervenció del conseller durant la presentació de Jordi Castany com a candidat d'ERC a l'alcaldia i l'ha convidat a Alcarràs perquè "així podrà opinar amb coneixement de causa i veure que no hi ha extrem, que no sigui la passió per Alcarràs".

El vicepresident de Junts, Jordi Turull, ha demanat "una disculpa o rectificació" al conseller i ha exposat que "si coneguessis només una mica a l'alcalde Jordi Janés no hauries fet aquestes desafortunades afirmacions banalitzant l'extrema dreta".

El portaveu de Junts per Catalunya al Senat, Josep Lluís Cleries, ha qualificat de "molt greu" el que ha dit el conseller i li ha exigit una rectificació perquè "qui coneix en Jordi mai podrà dir q és d'extrema dreta". "Prou banalitzar l'extrema dreta!", ha exclamat.

L'exconseller Josep Rull ha dit que a Joan Ignasi Elena "se li ha escalfat la boca" i ha afegit que és "inacceptable banalitzar l'extrema dreta per part del conseller d'Interior". "Impropi d'algú del seu nivell", ha reblat. L'exconsellera Meritxell Budó així com altres dirigents locals de la formació també han criticat les paraules del conseller d'Interior.

Arran de les crítiques de Junts, Elena ha contestat el tuit de Turull i ha al·legat que "no em referia a l'actual alcalde d'Alcarràs, sinó a qui va ser alcalde amb els vots de Junts al qual l'actual alcalde va haver d'expulsar del govern municipal per les seves actituds intolerables". A més, s'ha ofert a l'alcalde per "si et calen tenir més detalls".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 electra, Barcelona, 08/08/2022 - 09:37

Jo si el conec, no diria d'extrema dreta però, de dreta si que ho és.

#6 Masias , Mis posaderas , 08/08/2022 - 08:11

Pasen y vean….. Llega a Alcarras Catalibandia Circus !!!

Hoy con el magnífico espectáculo “ Pelea a garrotazos entre Tractorianos “

Lastima que que Junqueras “ La avispa de San VIcente de los Huertos “ no llegó a tiempo para la pelea de sumo

#5 Patumeiro, SantPatumet, 07/08/2022 - 23:56

Estos tractorianos de Alcarras, muy separatistas ellos, pero riegan con agua de Aragon

#4 Cleofás Pérez Ambullo , Barcelona , 07/08/2022 - 20:31

Lo que Vds quieran, se disculpará, rectificará, pero no me negarán que el Sr Elena ha dado en el clavo y eso, claro, escuece.

#3 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 07/08/2022 - 20:30

Qué lamentable que lo insulte con la bocaza llena de croquetas y trozos de hamburguesa. Y el pastor claro, se enfadó. Dile que a mí no s'arrime más ¿eh?