Publicitat
Política · 15 de Desembre de 2011. 15:08h.

Elena es queixa que no ha tingut accés al cens de delegats del PSC

Assegura que no l'han facilitat "per requisits legals de privacitat"

Elena es queixa que no ha tingut accés al cens de delegats del PSC

Joan Ignasi Elena

El candidat a secretari general del PSC, Joan Ignasi Elena, en una carta enviada als delegats del PSC, s'ha queixat perquè "m’hauria agradat adreçar-me de manera personal a tots vosaltres, però se m’ha dit que, per requisits legals de privacitat, els candidats no podíem disposar del cens de delegats i delegades".

Elena, d'altra banda, indica que "tots els candidats a la primera secretaria coincideixen avui en la urgència d’aquesta renovació". Tot i això matisa que "el canvi no es verificarà amb la manifestació de bones intencions, sinó amb decisions i projectes concretats i verificables".

Igualment deixa clar que "no em considero més catalanista  que cap altre militant", malgrat considerar que "és evident que cal reafirmar la nostra centralitat nacional, evitant tota incoherència i garantint  la visibilitat del PSC en la política espanyola". 

"Aquest congrés ha de  significar una àmplia victòria política. No pot ser una victòria pírrica forjada des de càlculs simplistes i endogàmics", conclou.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Elena, Barcelona, 15/12/2011 - 17:11

Me suena, esto pasa en todos los partidos. La Partitocracia no es democracia.