Política · 25 de Gener de 2023. 11:35h.

Elena evita defensar un mosso assenyalat per Josep Costa

El conseller al·lega que es tracta d'una "guerra de twitter"

Elena evita defensar un mosso assenyalat per Josep Costa

El diputat de Ciutadans, Ignacio Martín Blanco, ha exigit "accions legals" contra l'exvicepresident del Parlament, Josep Costa, després que aquest facilités la fotografia a les xarxes socials d'un mosso d'esquadra, amb el seu número de placa i fins i tot amb els seus "trets facials"."Aquest assenyalament públic és totalment inadmissible", ha dit Martín Blanco, a més de retreure al conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, que "el seu silenci posa els Mossos als peus dels cavalls"."Li exigeixo que defensi aquest agent dels Mossos davant aquests atacs de polítics extremistes", ha afegit, a més de considerar que l'"obligació" del conseller és, a més de "defensar" l'agent", prendre també "mesures legals" contra Josep Costa.

Elena, en la rèplica, ha argumentat que "no puc entrar en un cas concret perquè sóc el conseller", a més de considerar els fets "una guerra de twitter".

El conseller ha admès que "em sembla fatal assenyalar funcionaris públics", però ha acusat Ciutadans de "ser els campions d'assenyalar funcionaris públics".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 26/01/2023 - 09:11

Ves a saber si la argumentación es legal, aunque claro NO le deja en un buen lugar como principal político del área de seguridad ciudadana catalana.
Deja la agente, a los pies de los caballos.
Yo creo que Illa si ganará o ganase, con o sin el apoyo de ERC si loaria la trayectoría del Sr. Elena a diferencia que ha hecho con el Tete (Maragall Ernes

#9 Ojotuerto, Calafell.TAB, 25/01/2023 - 21:43

No defendiendo al Mosso, lo acusa de ser un Mosso de Junts?? Pero si lo denuncia uno de Junts, igual es un Mosso de ERC? Es un Mosso de los malos Mossos o dels Bons Mossos??. Es un Mosso Mosso? O es un Mosso de los catalanes que viven y trabajan en catalunya ?.

#8 Chris, Lleide (RIP Cromañonia), 25/01/2023 - 18:26

Y evita dimitir con la misma estrategia. Va Ignacio, hay mujeres mejores que tú para ocupar el cargo, lo digo seriamente

#7 joan, manresa, 25/01/2023 - 16:58

Can Mingo,16:55 h.---El mon al inrevés..!! Poc ens podíem imaginar veure una Generalitat amb uns Consellers de tant alt nivell de raonaments i de justicia tant barroera...Ignorem la posició del Cos de Mossos...,pro per pura lògica deuen tenir que tragar-se molts gripaus..,i aquest es molt gros...,potser ya el tenen travessat..,Acabarem malament!!

#6 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 25/01/2023 - 16:49

No son de la cuerda, el mosso es crudivegano, se alimenta de carne de soja ahumada, hummus y zumos détox. Y el conseller es más de clarete y torrezno. Y hamburguesas, las devora.