Publicitat
Política · 24 de Gener de 2022. 17:06h.

Elena nega "purga" als Mossos

El conseller qualifica de "repte" enviar a l'intendent Rodríguez a la comissaria de Rubí

Elena nega "purga" als Mossos

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha negat aquest dilluns al Parlament una "purga" als Mossos d'Esquadra i ha dit que el canvi de la cúpula del cos buscava un lideratge més "coral" i "cooperatiu" per afrontar reptes com la "territorialització" i la "proximitat".

Elena ha insistit que no hi ha hagut cap "purga" o "càstig" amb el fins ara responsable d'investigació dels Mossos, Toni Rodríguez, per haver-lo enviat a dirigir la comissaria de Rubí, i ho ha qualificat de "repte".

El titular d'Interior veu "insultant" que es relacionin els canvis a la cúpula amb tapar la corrupció i ha negat que s'hagi volgut intervenir en cap investigació dels Mossos, però ha anunciat un nou protocol per "blindar" la unitat.

En aquest sentit, ha assenyalat que es farà un protocol amb la Fiscalia i el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) per assegurar que sigui un departament estanc.

Finalment, Joan Ignasi Elena ha assenyalat que el nou comissari en cap, Josep Maria Estela, "representa millor que ningú aquesta idea de territorialització i la proximitat, i la capacitat de treballar en equip i cooperació de manera més horitzontal".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Capit@n España, 84.000 millones de deuda, 24/01/2022 - 21:42

Vale Wimpy. Tú también podrías buscarte un trabajo de verdad y dejar de cobrar de la teta pública. Considéralo como un reto.

Joan Ignasi Elena, alias Wimpy, comiendo de la teta publica desde 1992.

#4 Marcial Heredia, el circo de la tele, 24/01/2022 - 20:06

La comisaría de Rubí es un reto que te cagas. Atrévete Antoñito, le dijo el consejero de interior, y el policía le contestó: agárreme el cubata que voy.

#3 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 24/01/2022 - 19:35

https://es.wikipedia.org/wiki/Falacia_del_alegato_especial

#2 Marc de Vich, Vich, 24/01/2022 - 17:55

Cuesta creer,que un personaje que no ha dejado la vida política desde que empezó, en múltiples chiringuitos políticos, tenga criterio propio para algo, sus verdades son como las de Groucho Marx en sus películas, pero en gordo. Saltar un rio de piedra en piedra, no es tarea fácil y menos para un figura como este, así que esto es un dedazo,Indp PSC

#2.1 Casper, L'Estartit, 25/01/2022 - 07:41

Igual lo del aspecto físico es por el tiroides.
No viene a cuento tampoco los comentarios de la parte del cuerpo que se indica que amorra y de la que vive.
No sabemos el por qué de su aspecto físico.
Se puede presuponer que no hace ejercicio físico.
Ahora bien lo del reto de Rubí, ni de Pepsi.
Non creible, bien para los suyos sí.