Publicitat
Política · 18 de Gener de 2014. 21:53h.

Elena no pensa renunciar a l’escó

El diputat considera que el partit "no es pot trencar"

Elena no pensa renunciar a l’escó

Elena, aquest dissabte (Foto: TV3)

Joan Ignasi Elena, un dels tres diputats del PSC que dijous va trencar la disciplina de vot del partit, no pensa renunciar al seu escó al Parlament, tal i com li exigeix la formació socialista.

El diputat també s’ha mostrat confiat en que finalment la direcció del PSC no els expulsarà i els tres díscols podran seguir formant part del grup socialista al Parlament. En declaracions als mitjans després de la reunió del corrent Avancem per analitzar les discrepàncies al partit, Elena ha afirmat que el debat polític va "més enllà d'unes actes de diputats” ,i ha apel·lat a la pluralitat al PSC.

També ha avançat que no preveu reunir-se amb el primer secretari del PSC, Pere Navarro, abans de les 12.00 de la nit d'aquest diumenge, quan acaba el termini per lliurar les actes, i ha considerat que s'han de trobar solucions perquè el partit "no es pot trencar".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#18 jvalls, BCN, 20/01/2014 - 12:53

No pensa renunciar a l'escó ni al rostit de Nadal.

#14 Tomàs, Lleida, 19/01/2014 - 11:11

El PSOE ha perdut els papers ja fa temps... només cal recordar el Guerra parlant de ribots, el Felipe fitxant per una multinacional energètica i tants i tants dirigents indignes del progressisme que deien representar. Rubalcaba és un més d´aquests dinosaures... Res de tot això no és socialisme.

#13 carles, Barcelona, 19/01/2014 - 10:14

Si tingués dignitat política dimitira - Socialista e independentista és incompatible. Demana el seu escó a un societat amb llistes tancades.

Aquest vol continua mamant dels nostres diners i fer coses que no sortien al seu programa polític.

#12 Nana Cid, Tarragona, 19/01/2014 - 09:30

que aunque sea miro de dar clases en una academia, en un colegio concertado, en la Bolsa de la pública trabajando igual que los funcionarios pero cobrando menos y sin derecho según y como a cobrar el verano y cotizar para cuando desaparezcan los enemigos creados mentalmente pueda vivir mejor.

#11 Nana Cid, Tarragona, 19/01/2014 - 09:28

que por lo que pueda ser, el y muchos otros políticos sin plan B, ni posibles a su disposición o sin contactos, aguantan y aguantaran que caigan chuzos de punta. Eso es para otras personas pardillas que se resignen y digan de acuerdo tengo estudios pero mi edad y mi experiencia no se valoran, así