Publicitat
Política · 17 de Juny de 2014. 11:09h.

Elena qüestiona el suport de Ros a Iceta

"Si el discurs és el mateix serà difícil d'entendre que li faci costat"

Elena qüestiona el suport de Ros a Iceta

Elena, en una imatge d'arxiu

El diputat crític, Joan Ignasi Elena, en declaracions a El món a RAC1, ha explicat que "encara no sé si m'hi presentaré. Ho sabré demà. Vull saber si hi ha altres persones que estan en disposició de presentar-se, perquè em sembla que seria positiu". "Em sembla que hi ha un posicionament de la majoria orgànica que és cap a l'enrocament. El partit, amb aquest discurs, anirà perdent i arrossegant-se cap a posicionaments molt minoritaris", ha advertit.
 
També ha considerat que "si el discurs és el mateix serà difícil d'entendre que Àngel Ros faci costat a Miquel Iceta". A criteri d'Elena, "els problemes que ha tingut el PSC els darrers anys no són pel líder, sinó per una qüestió política". "Les diferències que hi ha hagut al partit no han estat de persones, sinó de posicionaments polítics i el problema és que el debat d'aquests moments és que es convoca un congrés per canviar persones, però els posicionament no es canviaran. Aquí hi ha l'error", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Claüc, Sabadell, 18/06/2014 - 12:00

En Ros, no sé si ho heu vist, només li importa mantenir-se. Es va fer del sector catalanista perquè pensava que així tindria més garanties. Si ara calcula que donant suport a Iceta es mantindrà, no farà amb els ulls clucs.
Resulta estrany que a aquestes alçades encara no el conegueu.

#8 Chicote, La Mina, 18/06/2014 - 00:56

De política no sé, pero este trío de panceta y de escudella i carn d'olla tienen que entender un huevo.

#7 Gallines sense cap, Girona, 17/06/2014 - 19:47

Aquest pseudopolítics viuen en un núbol fent declaracions que tot deu ignora absolutament. Sembla mentida que els diaris no s'adonin que fer ressó del que diuen tots aquests no els fa cap favor. El mon no gira entorn dels que viuen sols de dir bestieses.

#6 Cinto V., terrasssa, 17/06/2014 - 18:22

Aquest no sap el que vol, si necessita veure si altres es presenten per donar el pas, a les hores "apaga y vamonos"

#5 Kropotkin, Vic, 17/06/2014 - 17:31

Los estelados es que los miras y asustan... Que gente...