Publicitat
Política · 26 de Gener de 2022. 11:11h.

Elena rebaixa el cas dels Bombers a “males praxis”

El conseller evita parlar de “presumpta corrupció”

Elena rebaixa el cas dels Bombers a “males praxis”

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha rebaixat el presumpte cas de corrupció a la cúpula dels Bombers, que depèn del seu departament, a “males praxis” durant la sessió de control al Govern d’aquest dimecres.

El també exconseller d’Interior Ramon Espadaler -d’Units, ara al grup parlamentari del PSC- li ha demanat que “arribi a fons” després que transcendís la notícia.

85252-espa.jpg

El líder d'Units, Ramon Espadaler

Elena, a la seva resposta, ha emprat fins a quatre cops l’expressió “males praxis”, però no “irregularitats” o “presumpta corrupció”.

El titular d’Interior ha recordat que va prendre possessió el 26 de maig de l’any passat i que “el 3 de juny vam iniciar els tràmits per a la resolució del contracte” perquè “el funcionament no era l’adequat”, però no ha sabut explicar com és que la informació no ha transcendit fins ara.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 joan, manresa, 26/01/2022 - 17:13

" Can Mingo".., i tencant ya la paradeta..---El mon a l'inrevés...,Are irregularitats o dit millor aprofitar-se...,sen diuen males praxis...,ostia tu.., lo que anem avançant...,del covid.., are no es covid..,are sen diu..,procés gripal o a molt llarg infecció respiratoria..,com cambien las coses...i tantes i tantes mes...,-Creuen al poble curtet

#4 Praxis, Barcelona, 26/01/2022 - 16:20

Catalunya està empestada de males praxis "hasta" les sopes Sr. Elena, dit de forma clara i catalana, xoriços a mansalva

#3 Marcial Heredia, el circo de la tele, 26/01/2022 - 13:29

Esos son los de la cúpula, esos no han pisado una manguera en su vida. Sólo les preocupa que los camiones estén impecables, iban a revisión diaria sin factura. Pero lo compensaban mandando rescatar gatitos de los árboles. Ténganlo en cuenta.

#2 Marc de Vich, Vich, 26/01/2022 - 12:23

Como el dinero no es de nadie, según muchos políticos, es mala praxis. Si el dinero fuera suyo, o tuviera que reponerlo, ya veríamos en que acabaría su mala praxis. Con que facilidad sueltan el dinero, con lo que cuesta ganarlo y la de impuestos que nos hacen pagar, para ver en que se lo gastan, mira que feliz es

#1 Nombre de César Tengo , El Prat de Llobregat, 26/01/2022 - 12:10

El más que yo en muchas cosas. Sabe mucho. Es más guapo, Es más gordito.
Pero ojo, en TV3 dijeron que lo estaba investigando un Juzgado si no entendí mal.
Que sea el juez o la jueza quien dirima si hay tema o no, y en caso que lo haya en el fallo dirá lo que sucedió.