Publicitat
Política · 17 de Gener de 2022. 13:22h.

Elena tampoc s'apunta a la conspiració

"No dono cap versemblança al que va dir Villarejo"

Elena tampoc s'apunta a la conspiració

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, no ha donat cap crèdit a les acusacions de l'excomissari Villarejo sobre la responsabilitat del CNI en els atemptats del 17-A perquè "no te'n pots refiar". A més, ha donat per tancada la investigació dels Mossos, però creu que el jutge pot reobrir-la si considera que té més elements.

Elena ha dit que "no et pots refiar de Villarejo, però el jutge ha de valorar si cal anar més enllà arran de les informacions noves" i ha deixat clar que "no dono cap versemblança al que va dir Villarejo". També ha opinat que cal demanar explicacions als polítics pel fet que algú com Villarejo hagi tingut responsabilitats tan altes a l’Estat.

El titular del Departament ho ha dit 48 hores després que la presidenta del Grup municipal de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, instés l'Ajuntament de la capital catalana a reclamar a la Fiscalia General de l'Estat que investigui les declaracions de l'excomissari José Manuel Villarejo que vinculen el CNI amb els atemptats.

"Junts per Catalunya ho defensarà amb una proposició a la Comissió de Presidència i Prevenció i Seguretat, que també reclama la creació d'una Comissió d'Investigació al Congrés per investigar les relacions entre l'Imam de Ripoll i els serveis secrets espanyols i les possibles responsabilitats d'aquests i altres estaments estatals en la comissió dels atemptats", va explicar.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat