Publicitat
Política · 22 de Juny de 2020. 19:11h.

Elisenda Paluzi passa comptes amb Joan Canadell

"El seu rol no hauria de ser implicar-se en unes eleccions d'una altra entitat de la societat civil"

Elisenda Paluzi passa comptes amb Joan Canadell

La presidenta de l'ANC Elisenda Paluzie ha criticat que el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell tingués "un paper molt actiu en la campanya electoral" de l'entitat sobiranista. Paluzie, preguntada en una entrevista a El Punt Avui sobre el suport de Canadell a la seva rival, Montse Soler, ha admès que "no ens ho esperàvem" i que "potser el seu rol no hauria de ser implicar-se en unes eleccions d'una altra entitat de la societat civil".

"Joan Canadell va tenir un paper molt actiu en la campanya electoral. S'hi va implicar a través dels mitjans de comunicació, entrevistes i piulades, i potser això no ens ho esperàvem d'entrada. Va ser una mica sorpresa" ha explicat Paluzie.

"Ell també és soci de l'Assemblea i, per tant, és legítim que hi pugui opinar. Però un cop és president de la Cambra, potser el seu rol no hauria de ser implicar-se en unes eleccions d'una altra entitat de la societat civil. A més, la situació ha estat una mica estranya, ja que, mentre que ell opinava, els candidats no podíem replicar perquè el reglament intern ens limita molt sobre això" ha lamentat.

Paluzie, en una entrevista a El Periódico, també ha assegurat que "no he acabat d'entendre el seu paper en aquestes eleccions" i ha qüestionat que hagués d'interferir en el procés electoral de l'entitat.

"Qüestiono que s'hagués de ficar en això. És com si jo, com a presidenta de l'ANC, l'any que ve si hi ha eleccions a la Intersindical-CSC interfereixo en qui ha de ser el secretari general. El temps ens dirà què buscava. Es barreja la frustració de l'1-O, poca reflexió estratègica i una barreja de persones que en el passat havien estat importants dins de l'ANC però que ja no ho són i els costa abandonar aquest paper de control de l'organització" ha afirmat.

La reelegida presidenta de l'ANC ha apuntat que "el que em preocupa d'aquesta operació és que hagi suposat un desprestigi en el seu paper com a president de la Cambra de Comerç, que és fonamental per a l'independentisme i està fent una bona feina".

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona va donar suport a la candidata Montse Soler, que va quedar tercera en les eleccions de l'ANC per darrere de Paluzie i Baños. Soler només va obtenir un 13.5% dels suports. En canvi, Paluzie va obtenir el 85,1% dels vots, evidenciant la punxada de la candidatura de Montse Soler.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 Luigi , zgz, 23/06/2020 - 11:13

A ver Paluzie, como acusas a Canadell sobre su rol, cuando ANC abusando de la transversalidad del proceso ha OKUPADO un espacio político que NO le corresponde. HAy que tener una cara de cemento armado. Viendo donde llevaron a Forcadell aquelas diatribas desde el púlpito de ANC, Paluzie sigue su estela en busca de su salto a la politica.

#4 Garro Fera, València, 22/06/2020 - 23:48

A mi el que em fastigueja és que a tu i a l'ANC (8 mil i escaig de'votants de la societat civil, inclòs el guineuet Canadell i les seves rialletes) se us doni una importància major que a la societat catalana de Colombicultura, a la Societat Astronòmica o al CE Lleidatà. La castussa canalla us infla i vosaltres bufeu agraïts. Puaf! Puaf!

#3 Masias , Mis posaderas , 22/06/2020 - 22:16

Y de la Nissan Sr . Canadell, se sabe algo ?

#2 La dieta dels polítics, Girona y sus pueblos, 22/06/2020 - 21:43

No se què deuen menjar aquesta trepa, els de Cadiz la Tere i el Kichy s'han fotut com dos teixons i la Paluzzie cada dia se la veu més grassoneta, gana no en duen passar malgrat els sacrificis que fan per la pàtria.

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 22/06/2020 - 19:25

No anem be, pero gens be

Fixeuvos que la quinacalleria groga amb la que fatxendosament s´adornava i identificava tota la recua de tossudamentalçats que transita recurrentment per TV3 es cada cop mes minuscula o fins i tot ha desaparegut

Es que ja ni tan sols la Pilar Lewinski surt disfressada d´exuberant platano de Canarias com ens tenia acost

#1.1 No ho tinc clar, Girona, 23/06/2020 - 15:13

Osti tu! Pilar Lewinski, que potser toca el clarinet a més de fer paelles?

#1.2 Juanico, Bcn, 23/06/2020 - 18:29

Cada dia desbarra més, vosté.

Ànims