Publicitat
Política · 22 de Juny de 2020. 09:57h.

Elisenda Paluzie compara Torra amb Pujol

Critica que el Govern "no ha avançat en absolut cap a la independència"

Elisenda Paluzie compara Torra amb Pujol

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha comparat el president de la Generalitat, Quim Torra, amb l'expresident Jordi Pujol en una entrevista a El Periódico: "el president Torra s'assembla més al president Pujol del que de vegades ens pot semblar".

Paluzie ha recordat que "Pujol va arribar a convocar unes eleccions des del cim de l'Aneto" i, en aquest sentit, ha afegit que "Torra utilitzarà el poder que té com a president per convocar, ja veurem com i quan".

La líder de l'entitat sobiranista ha criticat l'acció del Govern i l'ha qualificat "inefectiu" perquè considera que "no ha avançat en absolut cap a la independència, ni s'ha preparat, ni ha analitzat com es va poder acceptar el 155 sense combatre'l".

Finalment, Elisenda Paluzie ha dit que "si aquest Govern no canvia, no té unitat estratègica per treballar per gestionar la crisi mitjanament bé i per fer avenços ni que sigui de reflexio?, e?s un Govern que en el fons ens e?s igual que duri sis mesos me?s o deu, o un altre any. Si no canvia, e?s irrellevant", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#21 Demetri, Barcelona, 23/06/2020 - 14:24

Aquesta només li falta agafar megafon en mà i bramar alló de "president posi les urnes" que la seva antecesora (avui en regim entre reixes pero disfrutant cada dia de sortides ludiques!) va fer amb el tal Mas. Son el parasitisme personificat que han de rebre la seva medicina com li va passar a aquella exaltada que va quedar ben descansada...

#20 Luigi , Tabarnia, 23/06/2020 - 11:17

Si Paluzie, no tiene parangón en la historia de Cataluña que en este caso Pujol convocase entonces elecciones desde el Aneto, sito en la provincia de Huesca/Osca, Aragón.

#19 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 22/06/2020 - 19:16

No anem be, pero gens be

Fixeuvos que la quinacalleria groga amb la que fatxendosament s´adornava i identificava tota la recua de tossudamentalçats que transita recurrentment per TV3 es cada cop mes minuscula o fins i tot ha desaparegut

Es que ja ni tan sols la Pilar Lewinski surt disfressada d´exuberant platano de Canarias com ens tenia acost

#18 Jvcs, Barcelona, 22/06/2020 - 19:02

La palurda es lista en timar , si no se ha avanzado en el compte, cabe preguntarse ¿porqué tiene plaza hoy de funcionaria del estado que tanto aborrece?
La respuesta esta en las pelas , hay no hay independencias que valgan..
Golfa y hipocrita como pujol !

#16 Montserrat, Barcelona, 22/06/2020 - 16:48

El que hem "d'avançar" es a obrir les presons per posar-hi a tota aquesta banda de sediciosos i corruptes que fins que no hi hagi mà dura, es dedicaran només a la conspiració per la rebelió i convertir aquest pais en un desert. No en tenen prou amb la marxa de quatre mil empreses i gegants con Nissan, volen l'expropiació total del territori.