Publicitat

El fins ara secretari general d'Interior, Brauli Duart, va arribar a la Generalitat el 1985

Elits extractives

El secretari general d’Interior, Brauli Duart (Sollana, València, 1961), ha estat cessat del seu càrrec dies després de que Quim Torra decidís prescindir també de l’exconseller d’Interior, Miquel Buch. Duart va arribar al càrrec el 2018. Duart serà substituït per Elisabeth Abad, fins ara directora de l'Agència Catalana de Consum (ACC). Anteriorment havia estat subdirectora de l'Escola de Policia de Catalunya.

Amb aquest cessament, el ja ex secretari general abandona l’administració catalana després de 35 anys desenvolupant un càrrec públic. Duart va arribar el 1985 al Departament d’Ensenyament, on va romandre fins el 1996.

A partir d’aquesta data, va desenvolupar durant dotze anys diferents tasques al departament d’Interior, entre 1996 i el 2008. Primer va ser secretari de la delegació de Govern de la Generalitat a Barcelona.

Posteriorment va exercir com a subdirector general d'Administració a la Direcció General de Seguretat Ciutadana, abans de ser, per primera vegada secretari general d'Interior. Finalment va ser també secretari general de Seguretat Pública i coordinació d'àrea a l'ISPC.

A partir del 2008 Brauli Duart va canviar les seves funcions i va passar a ser conseller i president del Consell de Govern de la CCMA, tasca que va desenvolupar entre 2008 i 2016 abans de tornar a ser secretari general d’Interior l’esmentat 2018.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Pepe, Andorra, 09/09/2020 - 14:11

Vamos, lo q de toda la vida se ha llamado hacer un marti villa....El neofeudalismo es asi......

#4 Marti, Barcelona, 08/09/2020 - 15:21

Aquest element hagues tingut un final digne, despres de trentacinc anys arrapat al sistema, si hagues presentat la seva dimisió en el moment que la banda dels sediciosos va segrestar totes les institucions per consumir el vergonyant espectacle, que sortosament la Justicia els va recolocar al seu lloc, entre reixes o fugits com rates.

#3 Marcial, Santa Coloma, 08/09/2020 - 13:50

Se merece un pastel y una colosal fiesta de despedida, 35 años ocupando sillones no son pocos. Ya encontrarán desde guaterlú algún iracundo alcalde de pueblo que lo sustituya, la cantera en comarcas es inmensa, cualquiera de ellos está dispuesto a vivir vibrantes experiencias en la capital.


#2 Neferu, Barcelona, 08/09/2020 - 13:00

Prácticamente toda la democracia saltando de una institución a otra y cobrando del Estado. Nada que objetar si cumplía su cometido con honestidad, objetividad y la ética requerida. Por cierto, Duart es Duarte catalanizado.Ho dic perquè el meu pare porta Duarte de cognom; cognom no gaire freqüent i em fa gràcia trobar-lo en algú més

#1 Joan, BCN, 08/09/2020 - 12:00

Em fa ser molt malpensat el fet de que venint i continuant fent carrera de caracter policial estigués uns anys a la CCMA.