Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2009. 16:53h.

Elogi dels empresaris

Montilla diu que "són els que creen ocupació, són els que innoven i fan créixer el país”

Elogi dels empresaris

Montilla, durant la seva visita a la fàbrica de Frigo

El president de la Generalitat, José Montilla, ha afirmat que els empresaris "són els que creen ocupació, són els que innoven i fan créixer el país", i ha destacat la importància d'augmentar la productivitat i "assumir riscos" per superar els " temps difícils". Montilla ha posat com a exemple la cadena de gelateries Farggi, pertanyent al grup familiar Farga, que ha tornat a posar en funcionament l'antiga fàbrica de Frigo a Barcelona després d'adquirir-la el novembre de 2008.

En una visita a la fàbrica de Farggi, Montilla ha qualificat l'operació de "meditada i valenta", i ha assegurat que el Govern donarà suport a les empreses que entenguin que la crisi es combat creant ocupació, innovant i iniciant processos d'internacionalització.

També ha destacat el bon comportament del sector agroalimentari davant la crisi, "que no ha patit tant com l'automoció, la indústria del moble i altres béns de consum duradors", i s'ha referit a la necessitat d'aprofitar els temps dolents per a establir polítiques d'expansió empresarial.

L'operació de compra de la planta de Frigo, del grup Unilever, es va finançar amb recursos del grup Farga i amb el suport de l'Institut Català de Finances (ICF). Farggi va absorbir 85 dels 268 treballadors de la fàbrica d'Unilever, i la resta es va acollir a un pla de prejubilacions i baixes incentivades.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 DUQUE DE ALBA.Presente, bcn.esp, 07/08/2009 - 11:17

Si es que no tiene sangre ni para comerse un helado,pero bueno sale muy majo en la foto

#1 Kropotkin, Vic, 07/08/2009 - 08:05

Montilla parece que no se entera de que el pais no solo no crece sino que va para abajo de forma imparable... A ver si os poneis a trabajar vosotros...