Publicitat
Política · 29 de Març de 2009. 15:38h.

"Els 25 diputats del PSC estan per a servir a Catalunya"

Puigcercós demana a CiU que "deixi d'especular políticament i assetjar permanentment"

"Els 25 diputats del PSC estan per a servir a Catalunya"

Puigcercós, amb Montilla, en una imatge d'arxiu

El president d’Esquerra, Joan Puigcercós, considera que els 25 diputats del PSC a Madrid estan "per servir a Catalunya i no al PSOE". Puigcercós, durant el seu discurs al Consell Nacional d'ERC, que s'ha fet aquest diumenge, ha afirmat que "ens trobem en un moment en que ens hi juguem molt", per això ha apostat per "plantar el Consejo de Política Fiscal y Financiera si no hi ha un canvi radical en el model de finançament".

Per això ha reclamat al PSC que tinguin clar que "els seus 25 diputats al Congrés no estan al servei del PSOE sinó de Catalunya" i a CiU que deixi "d’especular políticament i assetjar permanentment, perquè ells són coresponsables d’aquesta situació". "És un moment clau per al país, però també per Esquerra", ha afegit, per aquest motiu ha demanat a tothom que "pedali en la mateixa direcció i que no generi distraccions a l’interior del partit". "La posició més intel·ligent", ha conclòs, "és tancar files a Catalunya i tenir clar que podem guanyar una part important de bilateralitat si fem les coses bé, perquè la bilateralitat no te la donen, s’exerceix".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Joan, Barceloneta, 30/03/2009 - 15:59

Jo sempre m'havia pensat que un Diputat elegit te l'obligació de votar la seva consciencia. Proposo que els 25 diputats del PSOE elegits a Catalunya apareguin a la TV i contestin preguntes del public. Perquè deixen que altres parlin per ells. Son esclau

#13 Oscar, Cuenca, 30/03/2009 - 13:32

Jorge (Madrid); bonita teoria (pero falsa), a ver si se la aplican los del PSA y los del PSE por ejemplo y dejan de pedir deudas historicas y robar a dos manos a todos los españoles para tener más funcionarios que nadie y cobrar el paro.

#12 Jorge, Madrid, 30/03/2009 - 08:56

Una vez más habrá que rectificar la ignorancia habitual del Sr. Puigcercós y recordarle que los diputados del Congreso son elegidos en cada circunscripción electoral para servir a España, no a su barrio ni a su pueblo.

A ver si esta vez lo coge.

#11 No cola!, Barcelona, 30/03/2009 - 08:37

Boníssim l'acudit ! Escolti: fan exctament lo mateix que vostè: quadrar-se a les ordres de l'amo. En el seu cas: en Montilla per hissar l'estanquera. En el dels famosos 25 en Rodríguez

#10 Kropotkin, Vic, 30/03/2009 - 07:49

Mas bien deberian de dejar de servirse a si mismos y a sus carteras... ¿Y si se dedicasen a servir a los ciudadanos de Cataluña, sobre todo a los que les han votado?