Publicitat
Política · 20 d'Abril de 2018. 20:17h.

Els acampats a plaça Catalunya no revelen els diners que han recollit

L’ANC tampoc facilita la informació

Els acampats a plaça Catalunya no revelen els diners que han recollit

Elisenda Paluzie, amb els acampats a plaça Catalunya

Els sobiranistes instal·lats a plaça Catalunya han lliurat aquest divendres a la caixa de resistència de l’ANC els diners que han recollit durant vuitanta dies d’acampada al centre de Barcelona. El col·lectiu, però, no ha volgut revelar la quantitat de diners que han recollit en aquest temps amb la venda de merchandising independentista com xapes, llaços grocs, samarretes o bufandes.

La presidenta de l’ANC Elisenda Paluzie, els ha agraït la col·laboració econòmica a la caixa de resistència pels polítics independentistes, encara que tampoc ha volgut informar sobre la xifra. Paluzie ha assegurat “és una aportació importantíssima per intentar reduir la repressió política en la majoria de les possibilitats”. La presidenta de l’entitat ha indicat que “ens permet pagar les fiances dels presos i exiliats”.

En relació al cessament d’alts càrrecs de la Generalitat que ha aprovat aquest divendres el Govern espanyol, Paluzie ha afirmat que “volen demostrar que tenen el poder, però són demostracions d’una feblesa terrible”. “No controlen la situació a Catalunya, la gent resisteix i no cedeix davant la repressió”, ha reblat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 La Pepita del Raval, Cadaques, 21/04/2018 - 15:23

Dinero para juergas, botellones y sprays para grafitos intimidatorios.

#2 Willy, Sant Just Desvern, 21/04/2018 - 06:46

Si uno va estos días por la Zona Universitària, ve la debilidad del Gobierno Español y su represión en los jardines, en concreto en la hierba, siempre y cuando, represión sea sinónimo de retozar las parejas. Anda que no, que ella l'Elisenda no sabe lo que es correr, nunca, ni delante de los grises, ni de las FCSE ni del CME.

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 20/04/2018 - 20:54

El col·lectiu, però, no ha volgut revelar la quantitat de diners que han recollit

Sí, no sea que queden en evidencia ahora que desde la Degene no los riegan con dinero público.

#1.1 Virolet, Bcn, 21/04/2018 - 14:54

Ja ha misat la Rahola?.