Publicitat
Política · 3 de Juny de 2009. 11:04h.

Els acudits de Tremosa no fan cap gràcia a CiU

El candidat llegeix "diaris de la Primera Guerra Mundial" per relaxar-se

El candidat de CiU, Ramon Tremosa, ha estat seguit durant un dia sencer per les càmeres de TV3, dins del cicle de reportatges que la periodista Anna Figuera realitza per a la televisió pública catalana. En un dels talls recollits per Els Matins de TV3, Tremosa explica una acudit en una reunió de CDC sense que a ningú dels presents li faci gràcia.

L'acudit de Tremosa diu així: "El franciscà li pregunta a un bisbe: 'puc fumar mentre prego? i el bisbe li diu 'no'. I el jesuita diu: 'mentre prego puc fumar?'. I el bisbe respon que 'si'". Davant de la falta de resposta dels assistents a la reunió, Tremosa els hi fa veure que "és subtilitat".

De la mateixa manera, el candidat revela que "en els temps durs llegir diaris de la Primera Guerra Mundial em relaxava". També explica, en una reunió del partit, que l'escriptor "Sebastià Alzamora em diu: 'com és que tu sent de Gràcia no ets d'esquerres?'". Això provoca la sorpresa del diputat Francesc Homs, que insisteix en si "de veritat et va fer aquesta pregunta?".

Tremosa diu que li va respondre que "no confonguis la cua del cinema verdi amb veïns del barri. Per quatre cases ocupades al barri, hi ha 10.000 amb escriptures". El candidat també admet que "sempre menjo plàtans. Se m'han acabat els plàtans. No he pogut menjar plàtans al matí. No en porto cap a la cartera. Per cert, i la cartera?".

Tremosa, explicant l'acudit
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Miqui, LF, 04/06/2009 - 11:08

No tots els acudits fan gràcia....cony!!!..Jaimito, Jaimito, q està més lluny, Madrid o la lluna?...serà burru....tu veus Madrid des d'aquí?

#16 enrique martinez, Salou, 04/06/2009 - 03:19

asi que este es el lumbreras de ciu? y se le ocurren estas cosas? pues vaya! podian haber recordado su tonteria de que los aeropuertos con mas dinero funcionan mejor que con menos dinero. si este es el crack de ciu LA UNIDAD DE ESPAÑA esta garantizada.

#15 eljesuïta, Mura, 03/06/2009 - 19:31

No m\'extranya que no captessin la "subtilesa"
La reformulació de la pregunta del jesuïta per tal que el bisbe donés la seva aprovació és: mentre fumo puc pregar?

#14 Joaquim, Igualada, 03/06/2009 - 18:45

Doncs a la Uni sempre portaves una taronja a la classe de les 10, ara, encar recordo com a Micro I ens vas parlar dels platans de Rumania, devant l´estupefacció d´un company de classe Rumanés. Ara els hi podras explicar a mes Rumanesos polítics, jaja!

#13 josep, bcn, 03/06/2009 - 18:10

que ha pasado durante estos 30 años?! que els que vau venir de fora heu arribat a tenir càrrecs empresarials i/o polítics, això és el que ha passat