Publicitat
Política · 13 de Febrer de 2019. 22:45h.

Els advocats poden fer una defensa política, però els fiscals no

Eduard Pujol es queixa que “fan de polítics" després que els lletrats fessin el mateix

Els advocats poden fer una defensa política, però els fiscals no

Eduard Pujol

El portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol; i la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, han carregat contra els fiscals aquest dimecres a la sortida del Tribunal Suprem, on han seguit en directe la segona sessió del judici de l’1-O

“A mi m’ha semblat escoltar Rajoy i Sáenz de Santamaría amb les seves amenaces”, ha afirmat Pujol. El dirigent de JxCat ha sentenciat que “la democràcia ha embogit” perquè “els fiscals fan de polítics i els polítics fan de fiscals”. Per la seva banda, Jordà ha considerat que “la fiscalia no és més que un escolanet de Vox”, alhora que ha lamentat que “Vox té un aparador extremadament fantàstic per fer campanya electoral”.

Juntament amb Pujol i la consellera d’Agricultura, també ha assistit a la sessió del judici la diputada de Catalunya en Comú, Jéssica Albiach, qui ha afirmat que “un judici així no s’hauria de produir mai, perquè sigui quina sigui la sentència el conflicte polític seguirà”.

Teresa Jordà

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Julio Loras Zaera, Tortosa, 15/02/2019 - 18:29

Naturalment que els fiscals no poden fer una acusació política, són responsables de guardar la llei, és la seua obligació, no de fer al·legats polítics. I naturalment que els advocats poden adoptar l'estratègia de defensa que creguen, amb els seus defensats, convenient, inclosa una defensa purament política. És el seu dret.

#9 Venanci, Barcelona, 14/02/2019 - 11:21

Només veure aquest personatge cregut, vanitós, orgullós i antipatic, em remou l'estomac. Davant la professionalitat dels fiscals que amb un detall exahustiu i autentic de tots els articles infringits pels sediciosos que van denigrar les regles del joc per les quals son diputats, davant d'això aquest bandarra només pot dir tonteries i bajanades

#8 CMR, Tabarnia, 14/02/2019 - 10:37

Un peinado interesante el de la Teresa Jordà. ¿Habrá probado con champú?

#7 Esed, La Llagosta, 14/02/2019 - 09:45

Aún dirán que compiten con los del patinete. Lo que la lumbre ras, quiera. Solo la política se debe profesionalizar para aquellos vividores no sé si como Amador de la serie T5 LQSA, vividor y lo otro, con mata arriba o sin mata, pero potencia abajo. Ponedlo porque mi comentario es del ,mismo o inferior nivel intelectual que el del susodicho.

#6 pregunta simpatica, Barcelona, 14/02/2019 - 08:48

¿No habrán dejado entrar a este palanganas en el Supremo ? Y si es así, supongo que el patinete lo ha dejado en la puerta.