Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2009. 13:54h.

Els Antiavalots es defensen

Un 'power point' 'anònim' defensa l'actuació de la Brigada Mòbil dels Mossos d'Esquadra

Els Antiavalots es defensen

Agents antiavalots

La otra cara de las noticias de la Brigada Mòbil és un power point que ha començat a circular per internet -en castellà, per cert- que defensa la tasca d'aquesta unitat dels Mossos, més conegut amb el nom d'Antiavalots. El document ha estat elaborat previsiblement per membres d'aquesta unitat o algú proper perquè inclou fotografies inèdites d'alguns desallotjaments policials. Fonts policials consultades per e-notícies han assegurat també que "no sé qui ho ha fet, però per descomptat és mosso".

El document és un resum d'imatges d'alguns incidents ocorreguts a Barcelona durant els darrrers mesos com el del 'Botellón' al Raval, la victòria d'Espanya a l'Eurocopa a la Plaça Espanya, actes en suport a la revolta de Grècia o disturbis després de les Festes de Gràcia. També fotografies de mossos agredits amb bastons de fusta, cops de casc i "pancartas preparadas con espuma, palos, caras tapadas y cascos: el mismo modus operandi que los estudiantes anti-Bolonya".

El document inclou, d'altra banda, imatges del passat dia 19 a la Plaça Sant Jaume quan els efectius dels Antiavalots van suportar estoïcament el llançament de pintura o fins i tot ésser ruixats amb esprais. Finalment, es queixen de la tasca de "prensa super acreditada facilitando nuestro trabajo al 100%". "¿Ya nos hemos olvidado de los lanzacohetes en la mani del Forat de la Vergonya?", recorda també.

A més inclou fotos d'edificis desallotjats on s'ofereix "una pequeña muestra del mundo okupa, esos chicos que trabajan para el barrio" amb fotos de "cables conectados a la luz y la puerta" per a provocar descàrregues elèctriques o "agujeros tapados con alfombras para pisarlos y caer al piso de abajo".

El 'power point' acaba amb l'afirmació que "desgraciadamente algunos medios de comunicación son generadores de opiniones, y detrás de estos hay intereses políticos" a més que "juro que lo del niño de diez años agredido es tan falso como los Reyes Magos".

Veure fotogaleria

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Ged, Girona, 10/04/2009 - 17:57

No confondre Policia Catalana amb la Policia de la Generalitat ;D

#15 Alan, barcelona, 10/04/2009 - 08:27

Animo a los mosos a una huelga general hasta que dimita saura "el represor" a que no teneis guevos??? A los paletos que soñabais en una policia catalana que pegaria con butifarras seguid soñando. HUELGA DE MOSOS YA!

#14 Anxaneta, Barcelona, 10/04/2009 - 07:44

El 95% dels mossos son corruptes i incompetents i li donen mala fama al 5% restant.
mossos dissolució !

#13 Ignatius, Barcelona, 09/04/2009 - 22:49

Jaume, "entranger" és lo que escrius tu.

#12 sulfuro sulfuro, Barcelona, 09/04/2009 - 22:19

Yo quiero policia sin gentilicios.Policia que cumpla con su obligación de mantener el orden respetando las leyes y que esté respaldada por sus superiores o sancionada si se extralimita.Los mozos se quejan con razón de que no se les respeta.
Culpa Saura