Publicitat
Política · 22 de Març de 2011. 16:27h.

Els ascensos de Puig

Interior nomena 16 nous inspectors i intendents

Els ascensos de Puig

Felip Puig passa revista als mossos

El departament d’Interior i la Direcció General de la Policia reforcen l’escala de comandament del cos de Mossos d’Esquadra amb el nomenament de 16 nous inspectors i 8 nous intendents, que el DOGC va publicar ahir, 21 de març.
 
"Els nomenaments -remarquen- impliquen una reestructuració organitzativa i operativa dels Mossos d’Esquadra i el reforç de l’escala executiva i superior del cos. Els nous ascensos es produeixen com a conseqüència del creixement de plantilla que ha de continuar tenint el cos de mossos d’esquadra fins l’any 2015.

En aquest sentit afegeixen que "aquest creixement no ha de ser únicament del conjunt de la plantilla, sinó també de la seva estructura de comandament, d’acord amb les necessitats pròpies d’una policia dinàmica, preparada i professional".
 
Per últim, expliquen que "tot seguit s'iniciarà un procés d'assignació de llocs de responsabilitat que situarà a aquests nous comandaments de la PG-ME en els càrrecs assignats".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 mossaire, PPCC, 12/04/2011 - 11:53

Facin el favor de tenir una mica de respecte. Aquests ascensos es fan a través d'oposicions.

#5 Josep Portero, Terrassa, 23/03/2011 - 17:04

Ja començen a posar gent a la menjadora. Aquest es l'estil de CIU

#4 QuimX, Barcelona, 23/03/2011 - 10:02

Ells van organitzar l'adminsitració i s'ho van fer venir bé durant 23 anys per tal de colocar gent fidel en llocs inamobibles i ara ho tornaran a fer. Mentre CiU controli l'alt funcionariat, cap govern alternatiu té res a fer. Ja ha estt passant els darrers 7 anys

#3 QuimX, Barcelona, 23/03/2011 - 09:59

Aquesta és la manera de fer de CiU: fan veure que eliminen alts càrrecs (els de designació política i, per tant, canviants) però promocionen els afins a càrrecs intermitjos amb nivells salarials i privilegis que després cap govern ja pot canviar, van teixint la terenyina amb els seus adeptes.

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 22/03/2011 - 20:06

Esperemos que se hayan revisado bien los curricula para evitar casos como el de la Vicepresidenta Ortega que no debiera seguir ocupando el puesto ni un minuto más después de su maquillaje y sus posteriores e insultantes mentiras.