Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2021. 21:09h.

Els avals provoquen la tercera topada entre ERC i Junts

Després de la mesa de diàleg i l'ampliació de l'aeroport

Els avals provoquen la tercera topada entre ERC i Junts

Junts per Catalunya ha emès un altre comunicat on assegura que "ERC ha presentat avals per salvaguardar la responsabilitat solidària que recau sobre el conseller Raül Romeva i no ha presentat cap altre aval individualitzat“. És la tercera topada amb Esquerra en sis mesos després de la mesa de diàleg i l'ampliació de l'aeroport.

La formació assegura que "en cap moment s’ha posat en contacte amb el president Carles Puigdemont per cap gestió relacionada amb aquest tema” i ha remarcat que "Junts no farà partidisme en temes de solidaritat antirepressiva".

El partit de Puigdemont ha explicat que avui s’han presentat davant el Tribunal de Comptes avals per valor de 3,3 milions d'euros per evitar els embargaments als encausats i ha remarcat que el partit “treballa en coordinació amb la Caixa de Solidaritat per garantir els avals de tots els encausats pel Tribunal de Comptes sense excepcions”. “Això inclou els responsables del govern entre 2011 i 2017”, destaquen.

La diputada de Junts Aurora Madaula ha retret al portaveu d'Esquerra a Madrid, Gabriel Rufián, que tregui pit perquè Esquerra ha dipositat dos dels 5,4 milions de les fiances que reclama el Tribunal de Comptes. Rufián ha compartit la informació en un tuit i ha qualificat l'aportació de la formació republicana de "lliçó humana" i "política". Aquest comentari no ha caigut bé a Madaula, i li ha replicat que "un gest humà no s'utilitza políticament".

El diputat Francesc de Dalmases ha exposat que "la Caixa de Solidaritat ha estat un exemple de solidaritat perquè és anònima" I ha remarcat que "quan ho fas per treure pit hi ha altres raons (i cap de bona)". "Quan penses que ja no es pot anar més avall…", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 16/10/2021 - 18:39

¿Cómo irán en el futuro ERC y Junts?
- Separados, como en el pasado.

#4 Yomismo, Sevilla, 16/10/2021 - 01:53

¡PRÓXIMA "JUGADA" JUDICIAL DE VOX: TUMBAR LOS INDULTOS!

https://www.youtube.com/watch?v=4DncU2o6PlU

#4.1 Neferu, Barcelona, 16/10/2021 - 10:23

No lo va a conseguir. Están muy bien protegidos, y además pondría al país patas arriba, y ya está bien de patas arriba. Lo que hay que hacer es que en las próximas hay que sacar a Sanchez de Moncloa, aunque viendo las encuestas va a ser imposible por la falta de criterio de los votantes a la hora de votar. Los han educado para no pensar, aunque a

#4.2 Neferu, Barcelona, 16/10/2021 - 10:27

2) ..aunque a decir verdad, no hay mucho para escoger. El plantel que tenemos de partidos es a cual peor. Yo desde que C's nos hizo la faena que nos hizo, voto a Pacma. Al menos me queda la tranquilidad de que doy mi voto para mejorar los derechos y la vida de aquellos seres que no tienen voz para reclamarlos.

#4.3 Res a fer , Chez Fangue, 16/10/2021 - 11:47

Ni Vox aconseguirà tombar els indults ni l'esquerra salvatge que ens maltracta serà bandejada del poder. Els mecanismes legislatius estàn creats de tal manera que esdevè impossible canviar el sistema de multipartits. Quants més partits hi hagi millor per l'esquerra a l'hora de sumar. No hi fa res que entre ells no es puguin veure, Sumen i prou.

#3 Pan con tomate y jamón ibérico, Nada personal, solo negocios., 15/10/2021 - 23:59

"un gest humà no s'utilitza políticament..."

Pero Madaula... ¿tu te has liado con el Colomines como un gesto humano, es decir porque te gusta..., o para ascender en la política procesista...?

#2 Martín, Villadecaballos, 15/10/2021 - 22:38

Concurso de apandadores. Vaya panda de mangantes unos y otros: ninguno se lo ha ganado con el sudor de su frente.

#1 Gent de fiar, Barcelona, 15/10/2021 - 22:04

Quan penses que ja no es pot anar més avall....
.... apareixen els puigdemontistes !

"Dilluns tots al despatx"