Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2019. 19:30h.

Els barons del PSOE estan que trinen

"Aprovar un Pressupost no justifica cessions"

Els barons del PSOE estan que trinen

Algunes figures destacades del PSOE han mostrat el seu malestar després que el Govern de Pedro Sánchez acceptés la figura del relator en el seu diàleg amb el Govern de la Generalitat.

El president d'Aragó, Javier Lambán ha considerat que l'independentisme és un "càncer de la democràcia amb el que s'ha d'acabar" i ha recordat a Pedro Sánchez que "aprovar un pressupost no justifica cessions".

"Aprovar un Pressupost no justifica cessions que posin en qüestió la Constitució, la unitat d'Espanya, l'estat de dret ni la decència. Estic segur que Pedro Sánchez no cedirà a xantatges dels independentistes, càncer de la democràcia amb el que cal acabar" va escriure ahir a la xarxa social.

piulada77.jpg

El president de la Junta de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, ha mostrat aquest dimecres la seva "perplexitat" davant l'acceptació de la figura del relator per part del Govern en les negociacions amb la Generalitat de Catalunya i ha afirmat que "sobre Espanya parlen tots els espanyols, no només els militants del PSOE", en una entrevista a Onda Cero.

El president d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, sobre la figura del relator, ha manifestat que "les coses que són difícils d'explicar encara són més difícils d'entendre, sobretot si no s'escolta".

"Mai, mai vam necessitar en la Transició un relator per buscar la concòrdia", ha manifestat l'exvicepresident del Govern espanyol, Alfonso Guerra, aquest dimecres a la tarda durant la presentació del seu llibre: 'La España en la que creo'. Guerra ha defensat que "mantenir la dignitat de la nació és una prioritat que empetiteix la necessitat d'aprovar els comptes" durant la presentació.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Victor, Barna, 06/02/2019 - 22:53

No hay nada más peligroso que un tonto con ambición, que el PSOE se lo haga mirar este Sánchez a dado muchas pistas de faltarle un hervor, tesis fake, fotito estilo Kennedy en el Falcón, abuso de secreto oficial por uso del avión, mintió diciendo que convocaría elecciones, y ahora una biografía llevando solo 8 meses y sin ganar las elecciones...

#2 Cris, Barcelona , 06/02/2019 - 22:15

Es de Vergüenza los pactos con el independentismo de Sánchez. Las urnas lo reflejarán.

#1 Albert, BCN, 06/02/2019 - 20:18

Sanchez pasará a la historia como el que se cargó el psoe... en las próximas elecciones derecha al poder y cerco a los indepres... probablemente 155, cambio de leyes para eliminar partidos que no sean leales a la unidad de España, eso si, inversión en Cataluña para eliminar el relato del España nos roba... pues eso torra, apreteu...por mi bien