Publicitat
Política · 12 de Gener de 2010. 18:51h.

Els bombers ja sabien que no va ser un llamp

Al setembre van entregar a la jutge de Gandesa les seves conclusions sobre els fets

Els bombers ja sabien que no va ser un llamp

Comandaments de bombers, durant la compareixença de Saura al Parlament el passat 28 de juliol

L'informe dels Bombers de la Generalitat sobre l'incendi d'Horta de Sant Joan ja afirmava fa quatre mesos que l'origen del foc no era l'arbre on va caure un llamp. Segons informa TV3, el 2 de setembre van entregar a la jutge de Gandesa que porta el cas les seves conclusions sobre els fets i van situar el punt exacte on es van iniciar les flames a la masia de Mas Pixantó, igual com ho han fet els Mossos.

Es tracta, per tant, d'un nou desmentit sobre la hipòtesi dels agents rurals, que és la que es va donar per bona en la versió oficial inicial. L'informe també assegura que la suma d'adversitats que es van donar en el foc va fer insuficients les mesures d'autoprotecció dels cinc bombers que hi van perdre la vida.

Editorial d'e-notícies: El llamp de Saura

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Fenicia, Barcelona, 13/01/2010 - 12:48

Manifestació, volem dimissions. S'ha de recuperar la dignitat del polítics, i del ciutadà. Prou de mentides, seguidisme,irespomsabilitats.Que un partit polític amb quatre despenjats ens mani, i faci aquestes errades a un poble és indignant.

#4 Ton, La Catalunya analfabeta del tontilla i cia, 13/01/2010 - 09:59

A la foto hi teniu una part dels responsables que la seva feinar és predir el que va passar, per aixó manen i cobren, i no per fer el joc a l'oportunista Saura i al malfactor Boada.

#3 sulfuro sulfuro, Barcelona, 12/01/2010 - 19:35

Ganas dan de desear a los recalcitrantes mentirosos de ICV que les parta un rayo.
Este asunto es un escándalo que debería de costar el puesto a Saura.
Estos del GTripartit están acostumbrados a mentirnos y que no pase nada.
!Ya está bien¡

#2 Alcampelló, Barcelona, 12/01/2010 - 19:22

Hoy decía un vecino en TV1: Los que vivimos aquí sabíamos que es imposible que un rayo caído seis días fuese la causa del incendio. Claro, era una versión para proteger a alguien, que partía de la base de que los ciudadanos somos tontos y tragamos.

#1 roser, BCN, 12/01/2010 - 19:18

y por qué los bomberos callaron y se hicieron la foto con Saura, poco menos que avalando la versión de éste , les mandaron callar??? porque ahora todos dicen ser sabedores de que no fué un rayo, haber hablado!!!!,