Publicitat
Política · 16 de Febrer de 2021. 20:33h.

"Els bons catalans som nosaltres"

Teresa Giménez Barbat, fundadora de Ciutadans: "els que ens han dividit són els altres"

"Els bons catalans som nosaltres"

L'escriptora i antropòloga Teresa Giménez Barbat, que va ser membre de el grup impulsor de Ciutadans-Partit de la Ciutadania, ha defensat en una entrevista al canal de Youtube de el director d'e-notícies, Xavier Rius, que "un bon català és una persona que viu a Catalunya, que respecta les lleis i que respecta els seus veïns". "Els bons catalans som nosaltres", ha reivindicat.

Giménez Barbat ha assenyalat que "els que ens han dividit són els altres" i ha remarcat que "els que tant amor diuen que tenen a la pàtria s'estan carregant la convivència, les empreses ... això és una ruïna". "No som un sol poble", ha sentenciat.

En aquest sentit ha criticat que "a Catalunya hi ha part de la població que està dins d'un marc mental molt semblant a una secta". No obstant això, l'escriptora ha reivindicat que "cada vegada més la gent ha perdut la por, la gent ja parla, es manifesta..." "Ara hi ha gent que vol plantar cara", ha celebrat.

Sobre els resultats electorals, ha manifestat que "seguim amb els dos blocs" i ha assenyalat que el resultat de Vox és conseqüència de "la pressió de el nacionalisme". "Hem de ser exigents en què es compleixin les lleis i que es protegeixin els nostres drets i les nostres llibertats", ha assenyalat.

També ha exposat que Ciutadans hauria de "tornar una mica a les idees inicials" perquè "és molt necessari un partit liberal, que aposti per la raó, per la ciència, per la política basada en l'evidència... tenen un nínxol". "És possible que necessiti un canvi en les persones", ha reblat.

L'exeurodiputada, d'altra banda, ha manifestat que "Pedro Sánchez s'ho està carregant tot" i ha afegit que "s'està carregant els principis propis que tenia el PSOE". "Està fent tot el que va dir que anava a fer", ha sentenciat.

Finalment, Teresa Giménez Barbat ha assegurat que "Televisió Espanyola és la televisió de Podem i de el PSOE" i ha criticat que convidi a la periodista Pilar Rahola a una tertúlia perquè és "una persona que ha donat suport a la sedició, que ha donat suport a la divisió que hi ha a Catalunya". "A mi no em sembla normal que una televisió publicainvite personatges que són una mica histriònics", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Ric ric, Riudoms, 17/02/2021 - 14:08

Vaja, la senyora demanant vetar a periodistes que no li agraden i despres queixantse de tv3, aixo es diu hipocresia. No deixeu de ser uns lerrouxistes.

#5 Joanet, Bcn, 17/02/2021 - 11:12

Són tran bons catalans que arreu afirmen que la seva nació és Espanya i la seva provincia és Catalunya.

#4 Lula, Bcn, 17/02/2021 - 10:13

¿Porqué no pactásteis con Sánchez entonces? Albert fue la mayor desilusión llevándonos a repetición de elecciones. Inés consiguió más votos que Illa , se le votó para hacer política aquí, la mañana siguiente ya dijo no sumamos y adiós. En el momento de mostrar más empuje y tomar las riendas
diluidos. ¿porqué?

#3 Josep el Avi de Crdedeu, Nadie es tan bueno ni Perfecto, 17/02/2021 - 02:00

La realitat i veritat es unaltra , DE SER TAN BONES PERSONES , crec hos fueran votado molta mes Gent , Si no hu han fet sera per algu , y lo dejo aqui .JA PASA HASTA LES BONES PERSONES Moltes vegades tambe son castigades . Per que la Gent no es creu siguin tan bones persones je je ..

#2 Neferu, Barcelona, 16/02/2021 - 22:55

Sí, sois gente respetuosa con las leyes de la democracia, sois también el único partido que no nos ha robado. defendéis la ley y el orden y a todos los catalanes por igual pero...no sabéis sacar al partido a flote y sería bueno que cambiaseis a la cúpula por otros que estén más capacitados para hacerlo que, haberlos, ahylos