Política · 1 d'Octubre de 2012. 13:44h.

Els 'caiguts' del PSC

Cinc exconsellers no repetiran

Els 'caiguts' del PSC

Els ex consellers no repetiran

Cinc exconsellers de la Generalitat del PSC no repetiran en les llistes del partit per a les eleccions al Parlament del 25 de novembre. Es tracta de Joaquim Nadal, Montserrat Tura, Ernest Maragall, Caterina Mieras i Joaquim Llena.

Nadal va ser conseller de Política Territorial dels set anys del tripartit i ha estat diputat durant més de 30 anys, a més d'haver estat alcalde de Girona. També va ser el candidat a president de la Generalitat dels socialistes catalans el 1995. Ha renunciat a les llistes després de ser apartat per Pere Navarro de la presidència del grup parlamentari.

Per la seva banda, Montserrat Tura va ser consellera d'Interior en el Govern de Maragall i de Justícia en el de Montilla, a més d'alcaldessa de Mollet. Ahir va anunciar ahir que tampoc no aniria a les llistes, després de perdre davant Pere Navarro l'elecció del cap de cartell. Ha revelat que va desestimar una oferta per incorporar-se a ERC.

Ernest Maragall és un altre dels exconsellers 'marginats'. Va ser titular d'Ensenyament amb Montilla i ha trencat la disciplina de vot al Parlament en diverses ocasions. Ha estat el diputat socialista més crític amb la direcció. Joaquim Llena va ser conseller d'Agricultura amb Montilla i Caterina Mieras va ser consellera de Cultura amb Maragall.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Sala Mero, Nicaragua, 02/10/2012 - 19:49

Si teng cuyong, plegueu del partit, bandarres, i no toqueu més la pebrotera, vividors!

#6 Rosselló, Barcelona, 02/10/2012 - 09:20

Ja era hora que aquesta gent torni a treballs . El PSC es llibera de uns políticos poc presentables, tres especialment

#5 lluis, Barcelona, 01/10/2012 - 21:31

A treballar...ganduls, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#4 Esther, Barcelona, 01/10/2012 - 17:17

En falta una, Marina Geli, la pitjor consellera de salut que hi hagut

#3 E. Gómez Ll., Barcelona Ensanche, 01/10/2012 - 15:44

Ya me gustaría "ésser un marginat d'aquest tipus". En un lado o en otro, si le faltan años de cotización y con sus estudios, conocimientos y contactos, alguien lo contratará, en el caso de necesitar trabajar y cotizar. Dicho lo anterior, suerte para todos ellos en el sector privado.