Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2012. 11:56h.

Els catalanistes del PSC preparen el salt

La primera trobada la fan a la seu d'UGT

Els catalanistes del PSC preparen el salt

Castells, Tura i Nada, amb Montilla, en una foto d'arxiu

El sector catalanista del PSC ha convocat un acte aquesta tarda per tractar "el futur de l’esquerra i del socialisme democràtic a Catalunya". La intenció de la trobada que se celebrarà a la seu d'UGT és "obrir un camí productiu de renovació i obertura que entronqui amb la concepció participativa i democràtica del socialisme català".

Entre els participants a l'acte hi ha els diputats Joaquim Nadal, Laia Bonet, Montserrat Tura, Marina Geli i Daniel Font; l'alcalde de Lleida, Àngel Ros; la líder del PSC a l'Ajuntament de Girona, Pia Bosch, el líder del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí i l'eurodiputada Maria Badia.

També hi participaran el president del PSC, Isidre Molas, l'exprimer secretari del partit, Raimon Obiols; l'exconseller Antoni Castells i l'exsecretari general d'Economia i Finances, Martí Carnicer.

En la convocatòria també es posa de relleu que "els membres de la taula són referents diversos dels socialisme català i, més concretament, de l’ànima reformadora que hi batega i que propugna la reforma de la política democràtica, dels partits polítics, de les formes de participació de la ciutadania, de la relació entre Catalunya i Espanya, de la prometedora globalització dominada avui per la llei de la selva".

Finalment, exposa que l'acte està "concebut des de la convicció que és hora de sumar i no de dividir" per obrir un diàleg que permeti "la regeneració i el redescobriment de l’acció política democràtica".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Bacus, Sort, 06/07/2012 - 14:17

No hi ha ni un sol partit polític que sigui catalanista de veritat, només son "escalfacadires".

http://fixatbe.blogspot.com.es/

#11 Marcel, Catalunya, 06/07/2012 - 11:29

Haurieu d'aplicar el vostre lema "Fets i no parules"
Si el psc no és capaç de defensar un model fiscal que no permeti que ens segueixin robant més, no vingueu a entabanar-nos.
Quan tingueu valor de defensar els interesos de Catalunya, podreu reclamar credibilitat

#10 ROSA, LLEIDA, 06/07/2012 - 07:51

Entre els catalanistes En Montilla, ja ja ja, En Nadal, ja ja ja, quina foto!!!!!

#10.1 Gerard, Barna, 06/07/2012 - 12:46

La foto, com fa habitualment E-Notícies, té com a únic propòsit buscar comentaris com el teu. Si llegeixes la notícia veuràs que en Montilla no hi pinta res. Ara que hi ha el Nadal i la Bonet, que si fa no fa... Potser hi van a vigilar que no se'ls esvaloti massa el galliner.

#9 Pepillo, barcelona, 05/07/2012 - 23:19

A la hora de producir y dejarnos en herencia un déficit de 7 mil millones no hubo sectores en el PSC ni discrepancias, iban todos juntos y revueltos, tan felices.

#8 josep, barcelona, 05/07/2012 - 19:23

quina gràcia que em fa aquesta colla. Mentre sigueu els de sempre els que sortiu a la foto el Titanic