Publicitat
Política · 11 de Setembre de 2020. 19:02h.

"Els catalans som com la primavera"

La presidenta de l'ANC diu que "sempre retorna"

"Els catalans som com la primavera"

La presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha manifestat que "els catalans som com la primavera, la primavera sempre retorna i la nostra primavera tornarà abans quan abans acabi l'etapa sense rumb que ja dura massa". Paluzie, durant l'acte central que ha organitzat l'ANC a Barcelona aquest divendres, ha criticat "l'etapa sense rumb" que travessa la política catalana.

"L'independentisme ens va portar a l'autodeterminació l'1-O, en aquella primavera closa a la tardor, on no s'ha fet estiu encara, però tornarà, perquè els catalans som com la primavera, la primavera sempre retorna i la nostra primavera tornarà abans quan abans acabi l'etapa sense rumb que ja dura massa" ha manifestat durant el seu parlament.

"No pot ser que precisament ens toqui sacrificar el dret a manifestació, per això els que m'esteu veient, que esteu contribuint a defensar l'últim mur, l'última defensa davant d'un estat venjatiu. Gràcies i gràcies a tots vosaltres a tots qui heu treballat des del voluntariat per garantir aquest dret" ha dit Paluzie.

"El 2012, l'any de la primera manifestació de l'ANC, portàvem anys de crisi econòmica, aquella crisi ens va fer veure de manera molt crua un estat que ens tracta com una minoria nacional a esprémer" ha lamentat. "Molta gent molts de vosaltres ho vau passar molt malament, vau perdre la feina, el pis o els estalvis amb aquelles preferents" ha dit, recordant que "ja llavors ens van dir que amb la crisi la independència no era una prioritat".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#30 Luis, Barcelona, 14/09/2020 - 08:55

Y los catalanes que no somos independentistas también somos como la primavera ? o somos más bien como el verano ?

#29 Matias Souflé , 13.Rue de l’Avocat, Waterguay, 13/09/2020 - 08:54

No se si los catalanes son primavera pero viendo como se comporta mi vecino carles y sus invitados no lo creo. La casa parese deshabitada, lleva semanas con un sosiego que espanta, pero si te arrimas una sinfonía de ronquidos advierte que están allí. Mas que primavera parese un invierno polar. Ça, c'est bien

#28 Leidy Johanna, Isnaar, 13/09/2020 - 01:44

Creo que quería decir que son, los secesionistas, unos primaveras, que viene a significar unos pisaverdes, unos ilusos, unos tolais, unos membrillos a los que toman el pelo una y otra vez. Da igual que sus dirigentes les tomen el pelo, que los manden a por hostias mientras huyen en un maletero o son unos incompetentes. Primaveras totales.

#27 Marti, Palafrugell, 12/09/2020 - 21:06

Fanàtica, hipòcrita, tonta i cursi.

#26 Ojotuerto, Calafell tab, 12/09/2020 - 20:27

"Los catalanes son como la primavera"....que provoca alergías?? Aumento de consumo de antihistamínicos??.