Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2009. 14:09h.

"Els catalans som espanyols"

Un diputat del PP diu que "m'encanta" i demana "als ciutadans que es quedin tranquils"

"Els catalans som espanyols"

Vendrell, al Parlament

El diputat del PPC al Parlament, Francesc Vendrell, ha manifestat durant el ple que "jo li voldria dir una cosa als ciutadans de Catalunya: que es quedin molt tranquils. No han deixat de ser espanyols". "Continuem sent espanyols", ha reiterat, "encara que algú no li agradi". "Senyora Simó, què hi farem", ha afegit en referència a la portaveu d'ERC.

"Continuem sent espanyols i com a tal tenim tot el dret que té qualsevol ciutadà espanyol en anar al defensor del poble", ha expressat, a més de felicitar-se perquè "tots som espanyols, i no ho hem deixat de ser, i no hi ha cap article que ho impedeixi". "No digui més això, que ha dit dotze vegades, de que 'a partir d'ara els catalans...'. Escolti, els catalans som espanyols, ja sé que algú potser no li agrada, però a mi m'encanta", ha deixat clar.

Vendrell ha sentenciat que "els catalans som espanyols i continuem tenint els mateixos drets que la resta d'espanyols, com no podia ser d'altra manera", i ha tornat a pregar "per favor, no torni a repetir més 'els hi dic als catalans que ha partir d'ara'...".

Veure vídeo

Publicitat
Publicitat

99 Comentaris

Publicitat
#99 crazycat, bcn, 19/02/2009 - 17:33

No se si ho som o no, pero el que mes s'asembla a un español es, sens dubte, un catala. Vamus !!! jajajja molt mes que un angles

#98 ramon, barcelona-c, 19/02/2009 - 16:30

Realment hi han pobles que no mereixen existir , si ,segurament els catalans som un error històric. No es pot ser tan indigna i mereixer l'existencia com a poble..

#97 betes i fils, rubi, 19/02/2009 - 16:28

els espanyols son humans, son mamifers com els gossos, tambe embruten les voreres amb els seus excrements amb una incapacitat per la incontenencia o per que els deixen anar a fer al carrer el que no fan a casa.

#96 Pau, Quinta Provincia, 19/02/2009 - 15:07

Si Marc,els rossellonencs son francesos. Algun fanàtic es pot "imaginar" un altra cosa però potser no ho saps:per parlar una llengua no passes a ser d'una mateixa "nació"(sigui imaginaria o no), sinó Inglaterra seria el país mes gran del mon...1peto

#95 Pau, Quinta Provincia, 19/02/2009 - 15:00

Osti Joan(baixllobregat)...Ferran El Catòlic? d?això fa mes de 500 anys,no?uy,uy,uy...que com segueixes dient que Espanya te ,com a mínim, 500 anys te diran "colono" i "feixista". Digues-li també a Marc que Rosselló es França,que no ho sap.1peto