Publicitat
Política · 28 d'Octubre de 2018. 15:08h.

Els catalans som l'hòstia

“Els catalans som capaços de fer coses que ningú més al món és capaç de fer”

L’exconseller Xavier Vendrell, durant la seva entrevista al Preguntes Freqüents de TV3, ha remarcat el que considera virtuts catalanes  i defectes espanyols. Vendrell afirma que “aquests espanyols no entenen, no són capaços de dialogar”. Per contra, elogia que “els catalans som capaços de fer coses que ningú més al món és capaç de fer-les”.

Vendrell ha assenyalat que si “Raül Romeva parlen amb un primer ministre de Dinamarca o d’on sigui, el convenç. Però aquest primer ministre no farà una pressió al Govern espanyol”.

En aquest sentit, l’exdirigent d’ERC creu que “si expliquem a la ciutadania mundial i els hi diem ‘ajudeu-nos! fixeu-vos que la gent que ha organitzat que puguem votar és a la presó. Aquests espanyols no entenen, no són capaços de dialogar d’una forma raonable i fer el que va fer Escòcia”.

Vendrell ha opinat que “hem de fer soroll a Europa. Però com el sabem fer! Ben fet! Com ningú més al món és capaç de fer avui. Els catalans som capaços de fer coses que ningú més al món és capaç de fer-les”. 

Publicitat
Publicitat

90 Comentaris

Publicitat
#82 Julio Loras Zaera, Tortosa, 29/10/2018 - 23:13

Els catalans som l'hòstia, sí,som capaços de fer coses que no fa ningú, com fer símbol nacional un ball que solament es ballava en una comarca i que és d'allò més insuls ii menysprear-ne un altre que es balla a les quatre comarques del sud i que és ben viu, perquè té semblances i relació amb els de països a la vora del nostre. Sí, som c

#81 teruel existe, BCN, 29/10/2018 - 19:50

Vec aquest cap i vec en Mussolini reencarnat. No cal sentir-lo, nomès veient-lo em fa aquesta impressió.

#80 Vlac, Barcelona, 29/10/2018 - 19:12

No entiendo como E-N da cancha a este cabezabuque.
Solo es comprensible, si existe la sana intención de que nos descojonemos de él.

#79 botifler1914, sINITACA, 29/10/2018 - 17:58

Este tipo da miedo, parece un canibal.
Es cierto que hemos hecho mucho ruido, nuestras quejas, lloros y lamentos se oyen en todo el mundo.

#78 catalanoide , bcn, 29/10/2018 - 16:52

Vaya panda de taraos!