Publicitat

Convoquen protestes, però majoritàriament a comarques

Els CDR, a la baixa

Els Comitès de Defensa de la República han convocat 52 concentracions aquest dilluns a la tarda per mostrar el rebuig a l'actuació policial de la Guàrdia Civil que ha acabat amb nou membres dels CDR detinguts acusats de terrorisme rebel·lió i tinença d'explosius.

Malgrat que algunes de les concentracions s'han fet en grans ciutats, com ara Barcelona, Sabadell o a capitals provincials, la majoria de les concentracions convocades pels CDR han estat en poblacions petites de les comarques catalanes.

Els CDR han convocat en municipis com La Garriga, Ripoll, La Selva del Camp, Esparreguera, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Celoni, Cardedeu, Begues, Puigcerdà, Palafrugell, Blanes, Malgrat de Mar, Sant Fost de Campsentelles, Banyoles, Cervera, Torà, La Seu d'Urgell, Sant Antoni de Vilamajor, Masnou, Argentona, Santa Coloma de Farners, Besalú, Piera, Olot, Valls, Torredembarra o Abrera.

Les concentracions que han aplegat més gent han estat les que s'han celebrat a Sabadell, Vic i Lleida, mentre que a la resta de punts el seguiment ha estat desigual.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Ribes, Hospitalet, Tabàrnia, 24/09/2019 - 22:58

La independencia también hay que merecerla, y no se puede conseguir en horario de 8 a 3 y servida por un repartidor de Glovo.

#10 Cris, Barcelona , 24/09/2019 - 11:23

De comarcas es de donde son casi todos. Se aburren mucho por esos lares.

#9 Didac, Barcelona, 24/09/2019 - 10:35

Ara el que convé es aplicar una bona dosis de xarop de trena a tota aquesta trepa de pijos tolerats i mà dura pels que caçin en els desgavells que organitzin, i un cop vegin les orelles del llop quedaran quatre gats als carrers. Aquests han de passar per un correccional i que sàpiguen el que es treballar i pagar.

#8 botifler1914, Waterlux, 24/09/2019 - 10:27

Es que en estas fechas los tractores los recesitan para la barema.

#7 Soloesmiopinion, Tabarnia, 24/09/2019 - 08:26

Pues según Jaume Sobrequés, la "violència pacífica" (tócate los coj...) debería servir para eixamplar la base, algo parecido a lo que ha dicho el ex-guerrillero de Cristo Rey y "exiliado" en Senegal Lluís Llach.