Publicitat

"Independència o barbàrie"

Els CDR amenacen

Els CDR, en un comunicat, es feliciten pel "nou cicle d'accions de la revolta popular" i destaquen que amb les mateixes "hem generat grans pèrdues econòmiques en només dos dies". "Mentre hi hagi ostatges, no hi hagi llibertat de reunió i d'expressió i no puguem exercir el dret a l'autodeterminació, hi haurà caos. Independència o barbàrie!", adverteixen.

"Avisem a Pedro Sánchez, al Govern de la Moncloa, a Quim Torra, al Govern de la Generalitat, als partits independentistes i a la UE que aquesta serà la situació" fins a aconseguir la "amnistia de 40 presos presos polítics i la seva immediata posada en llibertat".

De la mateixa manera exigeixen "la retirada d'efectius de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil desplaçats i que s'acabi amb la paramilitarització encoberta de Catalunya". Altres peticions són "derogar la llei mordassa", el "cessament de l'conseller Miquel Buch i la dissolució de la Brimo i la Arro" i "fer efectiva la declaració d'independència".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#17 Ra cis tes I violents, Bcn, 16/11/2019 - 21:08

Barbàrie sou vosaltres, xixarel.los malparits.

#16 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 14/11/2019 - 02:31

La gent de pau es treu finalment la careta. Ara
què cantaran: Som gent de barbàrie!?

#15 Pregunto yo, Tarragona, 13/11/2019 - 22:25

¿Y para cuándo la barbarie contra ellos ?

#14 rosa, Barcelona, 13/11/2019 - 18:50

No cal patir més, tots a la barbarie...... vejam com acava tot!!!!. Tirar cada dia merda per terra, passar-nos els semafors amb vermell, anar a comprar i no pagar i si pot ser a la botiga d'aquets que estan tant contents de veure com els nens es diverteixen. Com ens divertirem!!!!!!!!!!

#13 José Hucha, En lo más profundo de Tractoria..., 13/11/2019 - 17:44

Y dos huevos duros....