Deixen "merda" en seus del PDECAT i Esquerra

Els CDR apreten

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han deixat aquest dilluns restes de brossa i excrements davant de les seus del PDECAT i Esquerra en diversos municipis com ara Balaguer, Terrassa,  Lleida, Vic i Tàrrega. També han tirat deixalles davant dels consells comarcals de l’Anoia, a Igualada, i de l’Alt Penedès, a Vilafranca del Penedès.

Els CDR han acompanyat l'acció amb missatges com ara “Prou de renúncies”, “Merda de partits” i “Aquesta terra no perdona traïdors". El compte oficial dels CDR Catalunya ha publicat un fil a Twitter amb imatges de l'acció amb l'etiqueta "#MerdaDePartits".

També retreuen als partits "que us dieu independentistes" que "no treballeu per fer efectiva la independència", "deteniu activistes", "pacteu amb el 155" i "menysteniu els vots del poble". "El poble mana i el Govern obeeix. Ho teniu clar?", adverteixen.

El passat 1 d’octubre el president de la Generalitat, Quim Torra, va fer costat als CCDR en l'acte oficial de commemoració del referèndum a Sant Julià de Ramis. "Vosaltres, amics dels CDR, que apreteu, i feu bé d'apretar", va manifestar.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#22 Capit@n España, El koiné solo o con leche?, 05/08/2019 - 23:39

Cada colectivo se expresa de la única forma en que sabe. Tractoria en estado puro.

#21 Eva, Enmig del no res, 05/08/2019 - 23:28

Sembla mentida tants anuncis per explicar-nos en quin contenidor es llencen les escombraries. La de diners que s'han gastat per res

#19 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/08/2019 - 22:37

Esto sigue siendo "llibertat d'expressió" o ahora que van contra vosotros ya no lo es?

#18 Pepon , Barcelona, 05/08/2019 - 22:34

A estos payasos les llegará su San Martín

#17 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/08/2019 - 22:29

Los CDR siguen empeñados en volcar el contenido de sus cerebros en las puertas de los locales.