Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2019. 08:28h.

Els CDR es van reunir amb una germana de Puigdemont

Pretenien "establir comunicacions segures" entre Torra i l'expresident, segons la cadena Ser

Els CDR es van reunir amb una germana de Puigdemont

Les actuacions de presó dels set membres dels Equips de Resposta Tàctica (ERT) dels CDR sospitosos de terrorisme esquitxen tant a l'expresident de la Generalitat fugat de la justícia, Carles Puigdemont, com l'actual president de l'executiu català, Quim Torra, segons informa la Ser.

"En els seus actes, el jutge Manuel García Castelló revela qui va ser la persona amb la qual es van reunir els sospitosos el 15 de setembre de 2018, que podia tenir un" component perillós ". Segons els escrits, es tractava de la germana de l'expresident Puigdemont . Una reunió "secreta" amb la intenció, segons l'escrit, "de lliurar documentació sensible i establir comunicacions segures" entre el mateix expresident i Joaquim Torra.

El jutge detalla que la reunió amb la germana de Puigdemont es va produir, que els ERT van adoptar "unes grans mesures de seguretat" i que consten comunicacions intervingudes als sospitosos empresonats Ferran Jolis i Xavier Buigas, en què detallen com aquell dia "van organitzar, van planificar i van executar "la trobada, al qual van assistir cinc dels sospitosos.

Jolis va afegir al jutge que Torra també va acudir a la reunió, però els investigadors no li donen credibilitat. En altres actuacions, el jutge detalla com els sospitosos havien elaborat diferents tipus d'explosius que pretenien utilitzar contra "infraestructures crítiques" i que la investigació "no descarta" que pretenguessin enviar bombes casolanes per correu a diverses casernes de la Guàrdia Civil.

Un altre dels plans era ocupar durant cinc dies al Parlament. El detingut Ferran Jolis era una "peça clau" per a l'organització d'aquest pla, segons els investigadors. S'anava a encarregar d'establir les "comunicacions segures i indetectables" des de l'interior del parlament, la instal·lació es realitzaria en "establiments i restaurants propers mitjançant la usurpació de punts wifi".

En aquest context, segons l'acte, Jolis va manifestar per telèfon que "m'estic jugant el cul, perquè si em enxampen em ficaran terrorisme i banda organitzada".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#8 Didac, Barcelona, 30/09/2019 - 17:12

Diuen que el pastisser-boig ja està preparant la fugida d'Europa abans que es reactivi la eurordre posterior a la sentencia. Diversos llocs entre ells Montevideo li han dit que res de res, que un valent ha d'afrontar els seus actes i que les rates només tenen com a destí les clavagueres. Ara està tantejant algun pais asiatic com el tal Roldán.

#7 teruel existe, BCN, 30/09/2019 - 12:33

Comunicacions segures i indetectables usurpant punts wifi de bars propers? xD, quina ingenuitat!!! A la policia no se li podria acudir mai aquesta possibilitat!
Jo estava convençut que utilitzarien transceptors codificador-decodificador a la banda 27 MHz o algo similar, però mai res que acabi a la xarxa telefonica.

#6 botifler1914, Waterluxe, 30/09/2019 - 10:45

Dentro de poco seran la familia y uno más en Waterlú.

#5 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 30/09/2019 - 10:37

¿Pero este par de memos para que quieren "comunicaciones seguras"? para seguir haciendo el indio con unas nubes de humo van que se matan...

#3 FRAN BCN, Bcn, 30/09/2019 - 10:01

A la Vanguardia ho desmenteixen ara mateix. Potser caldria rectificar titular oi
https://www.lavanguardia.com/politica/20190930/47721526128/anna-puigdemont-niega-reunion-cdr-enlace-hermano-quim-torra.html

#3.1 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro…, 30/09/2019 - 10:42

"A la Vanguardia ho desmenteixen ara mateix."

¿La Vanguardia,,,? ¿ese medio de propaganda tan generosamente pagado por el régimen separatista...?

#3.2 botifler1914, Waterluxe, 30/09/2019 - 10:45

Lo desmiente la hermanita, no la Vanguardia.

#3.3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 30/09/2019 - 11:22

Cómo buen indepe veo que te falta comprensión lectora y te sobra fanatismo. La Vanguardia no desmiente nada, sólo se hace eco de las declaraciones de Puigdemont.

#3.4 Figueras, Figueras, 30/09/2019 - 13:04

Fran, la teva comprensió lectora es algo justeta, mira que si descobreixen que tens l’ADN defectuós... seràs un Ñordo