Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2020. 08:45h.

Els CDR no fan com els restaurants

Ignoren la distància social amb el covid

Els CDR no fan com els restaurants

Els CDR es van manifestar ahir pel centre de Barcelona en commemoració del primer aniversari de la sentència de l’1-O. Ho van fer sense guardar en cap moment les distàncies de seguretat, tal i com mostren diferents vídeos penjats a les xarxes.

La manifestació es va celebrar el mateix dia que el Govern de la Generalitat anunciava un seguit de restriccions arran de la pandèmia del covid, com ara tancar bars i restaurants o no limitar l’aforament en comerços. També limitar a sis persones les reunions socials.

La mobilització s'ha fet amb la majoria de participants amb mascareta però sense mantenir la distància de seguretat pel coronavirus. Els Mossos d'Esquadra han recordat per megafonia que cal garantir aquesta separació i que estan prohibides les reunions de més de sis persones. Durant la manifestació es van cremar contenidors i banderes d’Espanya. També s’han llençat ampolles de vidre als Mossos.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 Benet S., Barcelona, 16/10/2020 - 14:55

I aquell sàtrapa que el van expulsar per la porta del darrera deu estar cofoi repapellat asegut sobre la muntanya de diners que s'ha adjudicat, amb secretaria, escoltes, cotxe oficial i mirant la feina dels seus cadells, pero ell incapaç de baixar al carrer perque la covardia del galtes flàcides es tant colossal que supera tot nivell de cinisme

#16 Viçens, Sant Celoni, 15/10/2020 - 19:05

Trist però molt senzill, són les conseqüències del que ha votat la societat. La mateixa que s'enfonsa i endinsa en un forat improductiu ple d'incerteses on ens han ficat els polítics que hem votat.

#15 botifler1914, Waterpus, 15/10/2020 - 14:34

Ya se sabe que el fuego todo lo purifica.

#14 Sergi Sergio, Barcelona, 15/10/2020 - 14:10

Claro, los CDRs, la despedida-homenaje a Torra, la Diada, las protestas contra el Rey, etc, alli ni distancia, ni numero maximo, ni nada de nada, los bares, restaurantes, comercios, etc a joderse y a arruinarse, los suyos tienen carta blanca total para hacer lo que les venga en gana.

#13 Neferu, Barcelona, 15/10/2020 - 13:32

Estas juventudes Torranas, que repetidamente queman el mobiliario urbano cuantas veces se reponen, estas legiones de los MHP son los que desde las instituciones han sido adiestrados para actuar como fascistas, y exactamente es así como se comportan. Y contra estos y sus amos vamos a luchar limpiamente el 14 de Febrero en las urnas.