Publicitat

Manifestació per "conquerir" l'autodeterminació

Els CDR s'embalen

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han convocat per demà una manifestació concentracions per pressionar el Govern coincidint amb la declaració unilateral d'independència (DUI) de fa un any al Parlament -el mateix dia que el Senat va aprovar l'aplicació de l'article 155-.

Los CDR se concentrarán a las seis de la tarde en la plaza Sant Jaume para "conquistar" la autodeterminación. "El dissabte 27-O farà un any de la fallida declaració d'independència. Un any de renúncies, un any de sotmetiment. Prou! Prenem el carrer!Per la nostra sobirania i els drets socials: no ens aturarem", exposen en la convocatòria.

L'Assemblena Nacional Catalana, per la seva banda, celebrarà concentracions a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa per recollir peticions de ciutadans i exigir al Govern que publiqui la DUI en en Diari Oficial de la Generalitat (DOGC). "Aquest dissabte omplim el registre de peticions perquè es publiqui la declaració d'independència al DOGC!", demanen en la convocatòria.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 26/10/2018 - 17:25

Mas tontos y salen indepas.

#20 D.O.G.C., Chez Fangue, 26/10/2018 - 16:22

Què diu?, que publiquem què?, que no se sent res de res, fa un vent de cal deu, tu!, Manolo, que demanen nosequè de publicar la DUI? , digues-li al Fernandes que reservi plaça al Reina Sofia pel cap de setmana. Apa adeu!

#19 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 26/10/2018 - 13:40

festival de Folk en EE.UU. os debería pasar factura, que por dar a conocer la cultura catalana se pague una millonada cuando gente en pueblos, culta o inculta, pero que votan no tengan según que servicios, ¿Quién roba a quién? Poco a poco irán cayendo las caretas.

#18 Kropotkin, Vic, 26/10/2018 - 13:39

Que miedo... Jua, jua, jua,...

#17 Cotorruela Aribus Olivella, Barcelona, 26/10/2018 - 13:39

Es decir, acabo CDR's os están utilizando por si a estas alturas de la película no os habéis dado cuenta y solo lograréis meteros en líos, en función de como actuéis. No hay cargos para todos, no hay ingresos fiscales para crear tantos y cuantos cargos, dado que se han de hacer políticas sociales, económicas, etc... que contenten a muchos. Lo