Publicitat
Política · 4 de Novembre de 2010. 16:51h.

Els colors del treball, segons Mar Serna

La consellera diu que les feines del futur seran "blanques, verdes i blaves"

Els colors del treball, segons Mar Serna

Mar Serna, i l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, durant la inauguració de la nova oficina de Treball de Sant Cugat

La consellera de Treball, Mar Serna, ha avisat aquest dijous que les feines del futur "seran blanques, verdes i blaves", en relació als àmbits de suport de les persones, medi ambient i innovació, respectivament. Serna ha fet aquestes declaracions des de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), on s'ha reunit amb diversos beneficiaris dels Plans Extraordinaris d'Ocupació Local, que han permès contractar 72 persones que estaven a l'atur. Serna ha aprofitat per inaugurar la nova oficina de treball de la ciutat.

El Departament de Treball i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha destinat més de 500.000 euros a aquests plans.

 Pel que fa als sectors beneficiats, Serna ha explicat que tenen a veure sobretot amb sectors emergents que generaran ocupació, com les tecnologies de la informació i la comunicació, les energies renovables o l'estalvi energètic. "Les ocupacions que es creiïn al futur seran blanques verdes i blaves. És a dir, tindran a veure amb el suport a les persones, el medi ambient i la innovació. Així es fa un país més desenvolupat, competitiu, sostenible i amb més possibilitats de futur", ha destacat la consellera de Treball.

Serna també ha precisat que en els pròxims mesos es contractaran 110 persones més en atur a través dels Plans d'Ocupació local.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Federico, bcn, 05/11/2010 - 08:30

Se ha olvidado el negro, que es básicamente el futuro laboral que nos espera.

#2 Joan P., Barcelona, 04/11/2010 - 20:54

I se'n descuida una altra: els treballs rosa que serà donar serveis com viatges i d'altres a gais i lesbianes, que cada dia n'hi ha més. Una altra que està com un llum, es veu que hi ha una passa de veure's l'enteniment que afecta principalment als militants psoecialistes amb càrrec.

#1 joan, barcelona, 04/11/2010 - 17:50

pel be del pais esperem que el futur del partit de la mar serna sigui lo mes negre posible.