Publicitat
Política · 25 de Gener de 2010. 08:33h.

Els comunistes trien Nuet secretari general

Assegura en el seu primer discurs que "som un partit petit però ben parit"

Els comunistes trien Nuet secretari general

Nuet, en una imatge d'arxiu

El Partit dels Comunistes de Catalunya (PCC) ha clausurat el seu 12è Congrés, ‘Comunistes d’avui’, iniciant una "nova etapa d’actualització del seu projecte, de les formes organitzatives i amb una renovació de la seva direcció".

Els 400 delegats i delegades que han participat al Congrés han aprovat per unanimitat la nova composició del Comitè Central, que es renova en un 50 per cent dels seus membres, i la proposta de nou secretari general, presentada en nom de l’Executiu sortint. Així, Joan Josep Nuet relleva Marià Pere en el càrrec, passats 23 anys del 8è Congrés que va posar Pere al front del Partit.

Nuet ha assegurat que la composició del Congrés “és una fotografia del que som, un partit petit però ben parit”. Tot i així, la primera proposta que portarà Nuet al nou Secretariat del PCC, en quant aquest es constitueixi d’aquí un mes, serà la d’iniciar una campanya de creixement afiliatiu doncs “podem ser el doble dels que som”, ha dit el dirigent comunista.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 comorera, badalona, 27/01/2010 - 22:34

el capitalisme ha assassinat i continua assassinant molts mes milions que el comunisme. cal recordar aquesta obvietat?

#8 Pablito, Barcelona, 25/01/2010 - 20:24

Apa rampoines!

#7 J., Barcelona, 25/01/2010 - 14:38

Sou els hereus dels que han matat milions de persones al llarg del segle XX. Podeu estar agraïts que aquí siguem educats i no us escupin pel carrer.

#6 josep, mediona, 25/01/2010 - 14:23

El comunisme va haver d'aixecar una barrera, un mur, que va dividir Europa en dos durant més de 40 anys. I el va aixecar perquè els seus ciutadans no s'escapessin del "paradís" comunista, allà on tot era perfecte i meravellós.

#5 josep, mediona, 25/01/2010 - 14:11

No defenso pas el capitalisme salvatge. El comunisme és humanista i civilitzador? Pregunta-ho a tots aquells que l'han patit, i han estat assassinats en nom de la ideologia. Dir-se comunista avui en dia és no reconèixer que ha estat una ideologia nefasta