Publicitat
Política · 29 de Juny de 2022. 17:13h.

Els Comuns a Aragonès: "cal lideratge"

David Cid recorda “els fracassos” del Govern

Els Comuns a Aragonès: "cal lideratge"

El diputat dels Comuns, David Cid, ha reclamat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, “lideratge” i li ha retret que “el seu Govern corre el risc de ser recordat com el Govern dels macroprojectes fracassats”. “Al fracàs de l’ampliació de l’aeroport li hem de sumar ara també el fracàs de la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern”, ha dit.

De la mateixa manera, ha lamentat que “vostès han llançat com a mínim mig milió d’euros” amb la candidatura fracassada. “Cal lideratge. Jo sé què pensa la vicepresidenta del Govern, què pensa l’alcaldessa de Barcelona i què pensa la presidenta del meu grup sobre l’aeroport de Barcelona i per què el van aturar. No sé encara què pensa vostè. I jo crec que avui vostè ha perdut l’oportunitat de fer autocrítica, perquè Catalunya mereix més que un govern que ensopega cada dia amb la mateixa pedra”, ha assenyalat.

Cid ha recordat a Aragonès que “mentre vostè sigui el president i el seu Govern continuï, els seus fracassos no són només els fracassos del seu Govern, són també, en aquest cas, la hipoteca que hauran de pagar els catalans i catalanes en el futur”.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Kropotkin, Bic, 30/06/2022 - 09:19

Para ser politico estelado, no... Jua, jua, jua,...

#4 Carlos Gomez, tengo un amigo en balay, 29/06/2022 - 20:33

No hi ha dret que tractin d´aquesta manera al pobre Pulgarcito

Tan feliç que vivia amb el seu Cola Cao, les seves xarranques i els seus playmobils quan ningu l´empaitava ni l´obligava a anar tot el dia vestit de primera comunio fingint amb mes pena que gloria ser algu important i ja veieu el que li estan fent els nostrats disforics rojos fucsia

#3 Masias , Mis posaderas , 29/06/2022 - 18:45

Para que Don Pedrito fuera un auténtico líder, antes habria que darle un palo bien largo con un trapo en la punta (vamos una bandera ), sino entre la multitud no habría forma humana de localizarle.

#2 Lobisome, BCN, 29/06/2022 - 17:34

Reclamarle liderazgo a Aragonés es como reclamarle castidad a Mesalina.

#1 Marc de Vich, Vich, 29/06/2022 - 17:32

Este Cid, parece listo, pero no es más que uno del pelotón de los torpes. El 21.6% del censo, no puede liderar ningún tipo de proyecto y más cuando se requiere cierta unanimidad. Ejem: lengua catalana, que no española, que astá super clara, juegos olímpicos de invierno para poner la cubana, copa américa o como tirar el dinero por la alcantarila.