Publicitat
Política · 16 de Gener de 2018. 17:00h.

Els 'comuns' apunten a Puigdemont pel cas Palau

Elisenda Alamany afirma que "és prendre la gent per tonta no donar explicacions perquè un partit hagi canviat de nom"

Els 'comuns' apunten a Puigdemont pel cas Palau

La diputada electa de Catalunya en Comú Podem Elisenda Alamany (Foto: Catalunya En Comú Podem)

La diputada electa de Catalunya en Comú Podem Elisenda Alamany s'ha dirigit a Carles Puigdemont per dir-li que "o estripa el carnet o hauria de donar explicacions" sobre la sentència del Cas Palau, ja que "l'actitud davant la corrupció sempre ha de ser molt contundent". La diputada electa ha recalcat que Puigdemont és "la cara visible" de la coalició que integra Convergència i ha assegurat que no donar explicacions pel simple fet que el partit hagi canviat de nom és "prendre la gent per tonta".

"És prendre la gent per tonta no donar explicacions perquè un partit hagi canviat de nom", ha afirmat Alamany en una compareixença a la sala de premsa del Parlament sobre el comunicat del PDeCAT, en el qual es desvinculava de la sentència del cas Palau que condemna a Convergència per finançar-se il·legalment a través del Palau. 

Pel que fa a la Mesa del Parlament, que s'ha de constituir demà, Alamany ha manifestat que la seva formació volia ser-hi com a "garantia de pluralitat" però que "no hem rebut cap oferta i per tant no hi serem".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pep, Bcn, 16/01/2018 - 17:35

Muy tarde. Habeis dado soporte a los rederendums ilegales a las concentraciones indepes a todo movimiento tactico de los independentistas incluso compartiendo el mantra de que iba de democracia. Ahora que veis el desastre os quereis distanciar esta bien pero quedan en vuestro curriculum vuestros despropositos.