Publicitat
Política · 18 de Juny de 2020. 13:14h.

Els Comuns comparen Ciutadans amb Rahola

Per proposar "reduccions fins a habitatges d'1 milió d'euros"

El diputat de Catalunya en Comú Podem, David Cid, ha comparat Ciutadans amb la col·laboradora de TV3, Pilar Rahola, durant el debat de les proposicions de llei de modificació de l'impost sobre successions i donacions.

Cid ha qüestionat que la formació taronja proposi "reduccions fins a habitatges d'1 milió d'euros". "La classe mitjana compra habitatges d'1 milió d'euros a tutiplén. Si tothom té una casa d'1 milió d'euros. Venga, reducció. Vostè creu que la gent té una casa d'1 milió d'euros? Si vostès són la Pilar Rahola del centralisme", ha reblat.

"O sigui, vostè diu que classe mitjana és algú que cobra 120.000 euros, i també que hereta un pis d'1 milió d'euros. Vostè m'està dient que una persona que guanya 120.000 euros en l'IRPF o una persona, en aquest cas, que té una herència d'1 milió d'euros és classe mitjana? Jo crec que ens està prenent el pèl", ha afegit el representant dels Comuns.

Cid es referia a una intervenció de Rahola el passat mes de setembre al programa Tot es Mou de TV3 on va argumentar la seva postura contrària a l'acord dels Pressupostos entre el Govern i els Comuns, que apuja els impostos a les rendes més altes, i va defensar que cobrar 6.000 euros al més és ser "classe mitja apurada".

cid.jpg

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Marti , Palafrugell, 18/06/2020 - 23:00

A la Colau nomes se la pot comparar amb Simone Weill, Ana Arendt, Simone de Beauvoir, Oriana Fallaci, Madame Courie y la Rociito. Un respecta! Y

#4 Catadisney, Mont Taber, 18/06/2020 - 22:11

No tan raros y comunes. Una panda de anticapitalistas Black Lives matter y a hundir un poco cada dia mas a Barcelona.

#3 Masias , Mis posaderas , 18/06/2020 - 18:25

Tiene razón la Sra. Rahola. Con seis mil euros al mes ya vas muy apurado

Solo su hija estudiando catalán e inmersió en un internado privado en Suiza casi se los pule

#2 E. Payetó, Barcelona, 18/06/2020 - 14:39

El apuro lo tengo yo entre otras cosas para llegar a fin de mes sin estar perjudicada.
Me apura que de forma legal no le pudieran meter un puro o enpurar, es decir que tuviera un daltabaix de ingresos, entonces conocería bien lo público e, incluso Càrites Diocesanes, que Dios no lo quiera, salvo que vaya a ayudar si no está muy apurada.

#1 Jos, VNG (Ghost Republic), 18/06/2020 - 14:31

No se a qui li farà més "gràcia", si a la Rahola que la comparin amb C's o C's amb Rahola...
A mi el que més em molesta són els calers que cobra de la meva butxaca via Corpo.