Publicitat
Política · 23 d'Octubre de 2018. 19:42h.

Els Comuns creuen que a TV3 hi ha “els millors professionals”

Jéssica Albiach assegura que “podem estar orgullosíssims”

Els Comuns creuen que a TV3 hi ha “els millors professionals”

Jéssica Albiach

Catalunya en Comú ha afirmat que els professionals que treballen a la televisió i ràdio públiques de Catalunya són “els millors professionals” a “nivell periodístic”. Així ho ha manifestat la portaveu dels Comuns, Jéssic Albiach, en roda de premsa a Parlament, on ha afegit que “podem estar orgullosíssims”.

“Són els millors professionals que tenim, una altra cosa és que jo crec que hem de caminar cap a una despartidització i una desgovernalització dels mitjans públics”, ha assegurat la dirigent de Catalunya en Comú.

Per altra banda, Albiach ha instat Junts per Catalunya i ERC a assolir un acord per renovar els membres del Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que “ja tenen a tots els seus membres amb el mandat caducat”.

La portaveu dels Comuns ha lamentat que “la renovació del Consell de Govern de la CCMA és un tema que portem arrossegant des de l'anterior legislatura”. Albiach ha indicat que s'ha d'abordar de “manera immediata” ja que “tenim els millors professionals de Catalunya en els nostres mitjans públics”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#8 M. Pilar, Barcelona, 24/10/2018 - 09:27

Si, és cert, hi ha molt bons professionals però, també de la manipulació!!! I això degrada a un mitjà públic !

#5 cata...quee, Montcada i Reixac, 23/10/2018 - 21:11

Os va a votar Nuet y dos mas...

#4 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 23/10/2018 - 21:05

Catalunya en Comú ha afirmat que els professionals que treballen a la televisió i ràdio públiques de Catalunya són “els millors professionals” Póngase separatistas donde dice professionals y la frase se entiende perfectamente en lo que quiere decir..

#3 Chris, Lleida, 23/10/2018 - 20:29

Reconec que cal que tinguin traça per mantenir una mentida durant anys sense que se'ls caigui la cara de vergonya, bassant-se en un relat tan distorsionat com la tecnología de "realitat aumentada". Però potser la bona pagueta que reben pel que fan, fa molt també.

#2 Pipistrello, Tabàrnia , 23/10/2018 - 20:19

Aquests sembla que vulguin que a les pròximes eleccions no els voti ni el tato...