Publicitat
Política · 9 de Juny de 2017. 13:10h.

Els ‘comuns’ critiquen “l’acte publicitari” de Puigdemont

Coscubiela denuncia “l’absoluta foscor” que envolta al referèndum

Els ‘comuns’ critiquen “l’acte publicitari” de Puigdemont

Joan Coscubiela

El portaveu de Catalunya Sí que es Pot, Joan Coscubiela, ha qualificat l’anunci de la data i la pregunta “d’acte publicitari de consum intern” i ha denunciat “l’absoluta foscor” de tot el que envolta el referèndum. “Fum, fum, fum”, ha resumit. “El que cal és que presenti la normativa que donarà cobertura legal al referèndum aprovat pel Parlament”, ha dit.

"Avui tenim data i pregunta. Ara només cal saber sota quina llei es farà, quines garanties tindrà, quins reconeixements, on es votarà... En definitiva: falta per saber tot. El Govern ha de presentar al Parlament, que és on toca, els detalls del referèndum”, ha indicat.

Coscubiela ha afirmat que “sense això tot queda en fum”. “És inèdit que a 4 mesos d'un possible referèndum no tinguem la norma que li donaria cobertura. Estem en temps de descompte”, ha valorat. També ha demanat a Puigdemont “que no maregi la perdiu. Mentre no parli de tot això, aquest acte d’avui no deixa de ser un acte publicitari, l’anunci d’un anunci”. També ha criticat que “no s’ha fet una roda de premsa, que permetria haver aclarit alguns aspectes. S’ha fet una declaració”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ganxet, Reus, 09/06/2017 - 19:20

Que tot això ho digui algú com ell que sempre ha viscut de "fum, fum, fum" i "marejar la perdiu", abans com a pseudo-sindicalista i ara com a palmero de la Colau, fa riure.

#2 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 09/06/2017 - 13:24

Ahir el llanudisme escoces va perdre 1/3 del seu suport.

La ronya tambe es va diluint alla.

#1 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 09/06/2017 - 13:23

Avui han tornat a escenificar un cop mes que segueixen tenint l´intencio de deixar a l´avia embaraçada i ja nomes queda tobar al voluntarios semental disposat a l´heroicitat.

Tot esta anant com la seda, tal com estava previst al full de ruta.