Política · 13 de Gener de 2018. 16:02h.

Els 'comuns' diuen que el país no pot continuar "aturat"

Elisenda Alamany: "No hi ha persones imprescindibles"

Els 'comuns' diuen que el país no pot continuar "aturat"

Elisenda Alamany (Foto: Catalunya en Comú Podem)

La diputada electa de Catalunya en Comú Podem al Parlament Elisenda Alamany ha demanat que es deixin de banda els personalismes i s'eviti que Catalunya continuï "parada" dos mesos més, en declaracions als mitjans aquest dissabte. "No hi ha persones imprescindibles, per davant està el país. Mereixem un govern que governi", ha reclamat la diputada electa en declaracions a la premsa en el marc de la Coordinadora Nacional de Catalunya En Comú que ha tingut lloc al Centre Cívic de La Sedeta de Barcelona.

Alamany, que també ha afirmat que Catalunya no pot suportar més "legislatures excepcionals ni exprés", ha demanat una "proposta que pugui governar Catalunya des de Catalunya" i que qualsevol decisió política que es prengui "es faci pensant en els ciutadans".

Alamany ha assegurat que no "facilitarem una presidència a la Mesa de Ciutadans, ja que és una majoria, que per molt que diguin, no suma" i ha reiterat que no donaran suport ni "entraran al joc de qui s'aprofita de l'acció repressora de l'Estat espanyol". La diputada electa també ha demanat una Mesa "el més plural possible" i ha assegurat la presència de la seva formació seria "la garantia d'aquesta pluralitat".

3 Comentaris

Publicitat
#4 pepe.----, andorra, 15/01/2018 - 12:29

eso lo dicen los q tienen la plaza de las glorias patas arriba por su mera voluntad. Aunque se ha desmentido ese rumor q decia q las obras estaban suspendidas pq Colau y su equipo querian volver a cobrar la mordida a las empresas constructoras y estas le dijeron q nones. Lo de quitarle el coche a los pobres si q esta confirmado.

#3 Galba, Bcn, 14/01/2018 - 13:32

Es cert, no hi ha persones imprescindibles, ni tant sols Domenech, Colau, Pisarello, ella mateixa...

#2 Rosario, Badalona, 13/01/2018 - 18:26

Eli., Eli, elis elis el "país" puede soportar eso y más. Su gente, incluso la que os vota sabiendo que nunca conseguiréis nada de lo prometido, pero es por utopía, misticismo, romanticismo de som molt d'esquerres, sois sistema y casta, así que menos rollos, casta basta. Que no es lo mismo de se acabo la castidad, de casta. Al final acabas o