Publicitat
Política · 23 de Maig de 2022. 17:43h.

Els comuns diuen que Junts fa "oposició" a Aragonés

"Al Govern li falta un projecte polític per al conjunt dels catalans"

Els comuns diuen que Junts fa "oposició" a Aragonés

El portaveu de Catalunya en Comú, Joan Mena, ha acusat Junts per Catalunya de fer "oposició" al president de la Generalitat, Pere Aragonès, i ha afegit que el balanç del primer any "no és bo" perquè al Govern, segons ell, "li falta ambició i li falta un projecte polític per al conjunt dels catalans i les catalanes".

Mena ha apuntat que li ha faltat "ambició" en diversos aspectes com a l'hora d'impulsar un pla de rescat social davant la crisi d'Ucraïna, en matèria d'habitatge, o la "falta d'ambició" en matèria econòmica amb una Generalitat apostant per "macroprojectes fracassats" com l'aeroport o els Jocs Olímpics mentre Catalunya segueix desindustrialitzant-se i perden capacitat econòmica.

El diputat també ha assenyalat altres sectors claus, com la sanitat pública, "on els professionals continuen demanant reforçar l'atenció primària"; o el sector de l'educació, "on la manca de diàleg i cooperació amb la comunitat educativa ha generat una crisi". "En definitiva: estem davant d'un Govern impotent on la principal oposició al president està dins del mateix Consell Executiu," ha sentenciat.

Finalment, el portaveu ha reivindicat la seva formació com a "oposició transformadora" que, per exemple, "va situar prioritats claríssimes en el projecte de pressupostos com ara una aposta per Catalunya País de Trens, la reindustrialització del país, o l'ampliació de la sanitat pública incorporant qüestions com la Salut Mental".

"El president ha de tenir clar que En Comú Podem no ha arribat al Parlament per facilitar-li la vida al Govern, sinó que hem vingut al Parlament a facilitar-li la vida als catalans i a les catalanes", ha conclòs.

mena.jpg

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen.., 23/05/2022 - 22:11

Tirititran tran tran
Tirititran tran tran
Tirititran tran tran tero

Tirititran tran tran tran

#2 A.Bcn, Barcelona, 23/05/2022 - 19:10

Los Comunes, valiente colección de desahogados. Los Comunes habéis venido a embolicar la troca y a ver qué podéis rascar de todo el follón. Y, por supuesto, a enchufar en la administración a un montón de gaznápiros y licenciados en sociología o políticas que fuera de ella no servirían ni para limpiar los cristales de un escaparate.

#1 Marc de Vich, Vich, 23/05/2022 - 18:09

Estos lo que han venido es a enredar. El proyecto más urgente para Cataluña, es solucionar el tema de energía, lo que han hecho hasta ahora es tirar el dinero y poner incompetentes en este ramo a tomar decisiones para las que no están capacitados. Lo que hace el 21,6% del censo que gobiernas es seguir tirando el dinero y montando más chiringuitos